Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

truhlarstvims.bazar@gmail.com
Tereza Stará
tel: +420 733 500 167

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

so 22. a ne 23. 12. otevřeno 8-12 hod

po 24. - st 26. 12. ZAVŘENO

čt 27. a pá 28. 12. otevřeno 7-17 hod

so 29., ne 30. a po 31.12. otevřno 7-12 hod

út 1. 1. ZAVŘENO

od st 2. 1. běžná otevírací doba

ZÁSILKY EXPEDUJEME KAŽDÉ ÚTERÝ A ČTVRTEK, POUZE 25. 12. a 1. 1. NEODESÍLÁME!

MILÍ ZÁKAZNÍCI, PŘEJEME VÁM POHODOVÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A HODNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE.

 

VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, I U NÁS MÁTE SAMOZŘEJMĚ ZE ZÁKONA NÁROK NA VRÁCENÍ ZBOŽÍ DO 14 DNŮ OD ZAKOUPENÍ (PŘEVZETÍ) ZBOŽÍ BEZ UDÁNÍ DŮVODU.

INFORMACE O PRODUKTECH

Snažíme se zboží nafotit, jak nejlépe to jde a uvádíme podstatné rozměry a údaje. Jiné foto a informace k dispozici nemáme.

Na fotografiích je vyobrazeno konkrétní nabízené zboží. Nejde o ilustrační fotky. Některé produkty, které zasíláme, mohou být částečně rozloženy, aby nedošlo k poškození během přepravy.


EXPEDICE ZÁSILEK

Zásilky expedujeme vždy v úterý a ve čtvrtek. Týká se to zásilek, které jsou objednány toho dne do 5 hod hod při zaslání dobírkou, a zásilek s platbou předem, kdy musí být částka připsána na našem účtu nejpozději v 5 hod ráno toho dne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Michal Starý, se sídlem Předměřická 755, Plotiště nad Labem, 503 01 Hradec Králové, IČ 69882789, Veden v živnostenském rejstříku Č.j. OŽ/6514/2010/Luk/29190/3 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Michalem Starým tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravní společnost - TOPTRANS EU, a.s., organizační složka, Sídlo: U plynárny 1290/99, 101 36  Praha 10 - Michle, IČO: 28202376

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese truhlarstvims.bazar@gmail.com

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky http://www.bazarms-hk.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.