+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Zahradní stůl Florence 150 cappuccino

Kód: 22246
2 390 Kč –58 %
Zahradní stůl Florence 150 cappuccino
2 390 Kč –58 % 990 Kč / ks 818 Kč bez DPH
Skladem (115 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zahradní stůl umělý ratan artwood Florence 150 cappuccino.

Zahradní stůl z umělého ratanu v barvě cappuccino je vhodný pro 6 osob. Je velice stabilní díky široké základně. Pod deskou se nachází praktická odkládací plocha, kam můžete odložit věci, které právě nepotřebujete  a které vám nebudou překážet na stolové desce. Tento zahradní ratanový stůl je vhodný pro použití v exteriéru. Na zimu doporučujeme stůl uschovat na suchém místě a stůl se vám odvděčí delší životností.

Ač se to možná dle fotky nezdá a mohli byste mít dojem, že kvůli středové části nebudete mít kam dát nohy, opak je pravdou. Podnož je dostatečně vytvarovaná a prohnutá směrem do středu, takže máte pro nohy dostatek místa. Dokonce by se dalo říct, že si na plochu pod deskou můžete "hodit nohy nahoru" a odpočinout si po náročném dni.

Zahradní nábytek umělý ratan si oblíbíte pro snadnou údržbu a atraktivní vzhled. Přečtěte si, jaké výhody nabízí zahradní nábytek z umělého ratanu v našem článku.

Náš názor: Tento stůl máme osobně odzkoušený a můžeme říci, že vydrží opravdu hodně. Náš výstavní kus máme od jara do podzimu ve venkovních prostorách, kde je vystaven celodennímu ostrému slunci, dešti, silnému větru. Během těchto měsíců stůl neuklízíme ani pokud hlásí extrémní vítr nebo bouřku a i po třetí sezóně vypadá velmi dobře. Na podzim ho uklízíme na suché místo, kde zůstaně až do jara. Klidně se k nám přijďte přesvědčit :-)

Rozměry: 150 cm délka, 84 cm šířka, 74 cm výška

Materiál: konstrukce kov ocel / umělý ratan, artwood deska.

Nepoužité, pouze rozbalené a odborně smontované.

Stůl zasíláme vcelku, pokud chcete stůl nesmontovaný, napište nám to do poznámky. Stoly mohou mít drobné nedokonalosti.

Pokud rádi ušetříte a hledáte zahradní nábytek ve výprodeji, přečtěte si tento článek.

Nákupu u nás se bát nemusíte, vše pro vás důkladně kontrolujeme.

Všechny produkty si vždy sami nafotíme.

Zahradní stůl Florence 150 cappuccino

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zahradní nábytek, grilovací potřeby a venkovní dekorace, Ocelový nábytek, Umělý ratanový nábytek, Hnědý nábytek, Moderní zahradní nábytek, Nábytek na terasu, Venkovní restaurační nábytek, Stylový zahradní nábytek, Venkovní nábytek, Zahradní nábytek, Zahradní nábytek do pergoly, Nábytek do zimní zahrady, Umělý ratanový nábytek na balkon, Zahradní nábytek umělý ratan, Ratanový nábytek na balkon, Ratanový zahradní nábytek, Betonový zahradní nábytek, Ratanový nábytek na terasu, Ratanový venkovní nábytek, Venkovní umělý ratanový nábytek, Zahradní nábytek z masivu, Zahradní nábytek eukalyptus, Hliníkový zahradní nábytek, Plastový zahradní nábytek, Ocelový zahradní nábytek, Kovový zahradní nábytek, Zahradní nábytek bílý, Zahradní nábytek antracit, Zahradní nábytek šedý, Zahradní nábytek hnědý, Zahradní nábytek kulatý, Nábytek na balkon
Kvalita zboží: Nové, nepoužité - bez poškození
Materiál: Ocelový, umělý ratan
Barva: Hnědá
Místo použití: do pergoly, do restaurace, do zahrady, do zimní zahrady, na balkon, na terasu, na ven, na zahradu
Vlastnosti: celoroční, zahradní, do zahrady, domácí, zahradní, jídelní, venkovní, jídelní, zahradní, klasický, zahradní, moderní, zahradní, na balkon, obdélníkový, na balkon, zahradní, na terasu, na zahradu, nejprodávanější, zahradní, restaurační, venkovní, stylový, zahradní, venkovní, venkovní, zahradní, vkusný, voděodolný, voděodolný, zahradní, zahradní, balkonový, na balkon, na balkon, venkovní
Využití: bazar
Pro koho: pro 4, pro restaurace
Rozměrová kategorie: 150, velký

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: