+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Designové stolní hodiny jako krásný doplněk vašeho bydlení

Stolní hodiny bývají nejčastěji postaveny na komodě, dalším v pořadí je pracovní stůl a noční stolek. Hlavním znakem tohoto druhu hodin je, že nejsou zavěšeny, tedy jsou volně stojící. Pojďme si představit pár zajímavých kousků.

Stolní hodiny bazar

Designové stolní hodiny

Dávno jsou pryč doby, kdy hodiny sloužily především pro určení času. Pokud se podíváte na dnešní nabídku v obchodech, musíte nabýt dojmu, že v současnosti je nejdůležitějším aspektem vzhled. Výrobci se předhání v nápaditosti a je pravdou, že se jim to poměrně dobře daří. Vybíráte právě stolní hodiny do obýváku? Prohlédněte si opravdový skvost v podobě Stolních hodin BePureHome One O´Clock. Jsou jednoduché, ale přitom upoutají pozornost. Skvěle se budou hodit do moderních domácností. Pracovně nebo kanceláři budou slušet industriálně laděné Betonové stolní hodiny Zuiver Pendulum s černým kyvadlem. Pokud vyznáváte jednoduchý styl a přírodní materiály, nepřehlédněte dřevěné Stolní hodiny Karlsson Lena Light s bílým kyvadlem. Za zmínku stojí i malinké stolní hodiny US Coin německé značky Kare design. Oproti tomu Stolní hodiny Antic Line Penduelette Baroque vás přenesou do dávných časů.

Stolní digitální hodiny

Stolní budík na noční stolek

Zvláštní kategorii stolních hodin tvoří stolní budíky, dnes již nejčastěji digitální. Stolní digitální hodiny mají designový vzhled a možná byste ani neřekli, že to jsou hodiny. Černý budík Karlsson Mini Cube ukazuje čas, jen když na něj poklepete, a tak vypadá během dne velmi nenápadně. Najdete ho i ve výraznější modré obměně.

Stolní hodiny

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články