+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Poznejte výhody skládacích látkových košů na prádlo

Koše na prádlo jsou nedílnou součástí snad všech koupelen. Jsou takové, které jsou uvnitř skříňky, existují koše na prádlo plastové a my se v tomto článku zaměříme na koše látkové a skládací z naší nabídky.

koš na prádlo látkový

Snadná údržba látkových košů

Látkový koš na prádlo, jak již název napovídá, je vyroben z textilie. Takový koš bývá buď vyztužen, aby dobře držel tvar nebo bývá navlečen na kovovou či dřevěnou konstrukci. Ke konstrukci je přichycen pomocí úchytek a celou textilní část lze sejmout. Díky tomu můžete bez problémů látkovou část v případě potřeby vyprat. Tyto koše najdete v obchodech v mnoha nápaditých i decentních provedeních. Z naší nabídky můžeme vyzdvihnout textilní koš na prádlo Madre Selva Flowers Salvajes. Chcete děti motivovat k tomu, aby si po sobě uklízely prádlo? Pořiďte jim Dětský úložný koš Luttenhutt Lovis s motivem lišky, určitě je to bude bavit a vám odpadne neustálé uklízení pohozených oblečků.

textilní koš na prádlo

Snadno skladovatelné skládací koše

Výhodou skládacích košů je jejich bezproblémové skladování. Pokud je zrovna nepotřebujete, složíte je a snadno uklidíte do malého prostoru. Může se jednat jak o koše na špinavé prádlo, tak i koše na prádlo čisté. Skládací koš na prádlo je vyroben tak, aby se konstrukce jednoduše sklopila. Trojitý koš na prádlo Wenko Trio má dokonce oddělené prostory na tři druhy prádla. Věřte, že vám to ušetří spoustu času s nekonečným přebíráním oblečení před praním. Do tohoto koše už rovnou prádlo třídíte dle barev. Rozkládací koš na prádlo Wenko Wanda můžete také snadno složit - stačí z vnitřní části vysunout 4 tyčky a koš složíte do malé "placky".

skládací koš na prádlo

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články