+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Stojan na toaletní papír jako designový doplněk vašeho WC

Stojan na toaletní papír dávno nemusí plnit pouze praktickou funkci. Dnešní nabídka obchodů umožňuje volit opravdu designové kousky, které budou chloubou vaší koupelny. Pojďme si ukázat zajímavé stojany na toaletní papír z našeho e-shopu.

dřevěný stojan na toaletní papír

Slaďte stojan s koupelnou

Stejně jako to platí o většině prvků v domácnosti, i wc stojan na toaletní papír by měl ladit s ostatním vybavením a charakterem koupelny. Do seversky laděných místností se nebojte vybrat černý stojan na toaletní papír. Černá barva působí velice elegantně. Co říkáte na Toaletní kartáč s držákem na toaletní papír Wenko Parus nebo na opravdový designový kousek Zásobník na toaletní papír YAMAZAKI Rin Tower? Naproti tomu bílá barva je více vzdušná, decentní, ne však méně elegantní. Stojan na toaletní papír bílý by mohl zaujmout zastánce moderního stylu bydlení. Krásnou ukázkou bílého stojanu je Toaletní kartáč s držákem na toaletní papír Wenko Rivalitaw. Stále nejběžnějším a dost možná i nejuniverzálnějším provedením je stojan na toaletní papír nerez. Dalo by se říci, že tento vzhled zkrátka padne téměř do jakéhokoliv stylu a tak i jeho nabídka je nejširší. Velmi jednoduché nenápadné provedení nabízí Stojan na toaletní papír Wenko Shiny, který slouží i jako zásobník na více rolí. Stojan na toaletní papír Wenko Quadro obsahuje toaletní kartáč. Příznivce přírody a přírodních materiálů jistě potěší dřevěný stojan na toaletní papír. Bílý zásobník na toaletní papír YAMAZAKI Rin Stocker decentně kombinuje kovový základ s dřevěným prvkem.

stojan na toaletní papír dřevěný

Koupelnové stojany 2v1 i 3v1

Jistě potěší nejen vaši peněženku, když jeden zakoupený kousek splní hned několik funkcí. Je to určitě dobré i pro přehlednější a uspořádanější místnost. Přece jen, čím méně doplňků a držáků, tím lépe. A tak se dají sehnat stojany, které kromě držáku na papír obsahují i toaletní kartáč a v ideálním případě na ně můžete zavěsit i více rolí. Jako stojan na wc štětku a toaletní papír zároveň můžeme nabídnout Stojací WC set Wenko Slate Rock s kamenným podstavcem nebo WC kartáč se stojanem na toaletní papír Wenko Atlanta. Jako kompletní WC set lze vyzdvihnout Toaletní kartáč s držákem na toaletní papír Wenko Rivalita, u kterého je WC kartáč diskrétně oddělen skleněnou deskou.

Tak co, vybrali jste si nějaký designový kousek do své koupelny?

stojan na toaletní papír a wc štětku

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články