Logo
O pomoc zavolejte Starým...
Denně 7-19 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte kontaktovat Staré..
Blog
Nákup pomocí platební karty? To pro nás není problém!
22.08.2019
Nákup pomocí platební karty? To pro nás není problém!
Přidali jsme možnost platby pomocí platebních karet, tudíž můžete při osobním odběru využít platbu kartou. číst celé
Jednou za tři týdny
19.07.2019
Jednou za tři týdny
Přečtěte si, co se u nás, v BAZARMS-HK, děje každé tři týdny a jak u nás funguje proces sestavení a nafocení zboží, následně vložení do alba a poté i ... číst celé
Náš upravený e-shop od DF MARKETING
18.07.2019
Náš upravený e-shop od DF MARKETING
Přečtěte si o naší spolupráci s marketingovou agenturou DF MARKETING, která stojí za veškerými úpravami našeho e-shopu. číst celé
Zobrazit všechny články
Jak vytvořit objednávku na našem e-shopu
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Michal Starý, se sídlem Předměřická 755, Plotiště nad Labem, 503 01 Hradec Králové, IČ 69882789, Veden v živnostenském rejstříku Č.j. OŽ/6514/2010/Luk/29190/3 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nákup pomocí platební karty? To pro nás není problém!
22.08.2019
Nákup pomocí platební karty? To pro nás není problém!
Přidali jsme možnost platby pomocí platebních karet, tudíž můžete při osobním odběru využít platbu kartou. číst celé
Jednou za tři týdny
19.07.2019
Jednou za tři týdny
Přečtěte si, co se u nás, v BAZARMS-HK, děje každé tři týdny a jak u nás funguje proces sestavení a nafocení zboží, následně vložení do alba a poté i ... číst celé
Náš upravený e-shop od DF MARKETING
18.07.2019
Náš upravený e-shop od DF MARKETING
Přečtěte si o naší spolupráci s marketingovou agenturou DF MARKETING, která stojí za veškerými úpravami našeho e-shopu. číst celé

Kde nás najdete

Kontaktujte nás na WhatsAppu

Kontaktujte nás na aplikaci WhatsApp

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.