+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Zahradní stůl z umělého ratanu Neapol cappuccino

Kód: 22249
2 390 Kč –58 %
Zahradní stůl Neapol cappuccino
2 390 Kč –58 % 990 Kč / ks 818 Kč bez DPH
Skladem (101 ks)
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zahradní stůl z umělého ratanu Neapol cappuccino.

Kulatá zahradní stůl z umělého ratanu v barvě cappuccino je vhodný pro 4 osoby. Je velice stabilní díky široké základně a dostatečně pevný díky ocelové konstrukci. Pod deskou se nachází praktická odkládací plocha, kam můžete odložit věci, které právě nepotřebujete  a které vám nebudou překážet na stolové desce. Tento zahradní ratanový stůl je vhodný pro použití v exteriéru. Na zimu stůl uschovejte na suchém místě.

Zahradní nábytek umělý ratan si oblíbíte pro snadnou údržbu a atraktivní vzhled. Přečtěte si, jaké výhody nabízí zahradní nábytek z umělého ratanu v našem článku.

Náš názor: Tento stůl máme osobně odzkoušený a můžeme říci, že vydrží opravdu hodně. Náš výstavní kus máme od jara do podzimu ve venkovních prostorách, kde je vystaven celodennímu ostrému slunci, dešti, silnému větru. Během těchto měsíců stůl neuklízíme ani pokud hlásí extrémní vítr nebo bouřku a i po třetí sezóně vypadá velmi dobře. Na podzim ho uklízíme na suché místo, kde zůstaně až do jara. Klidně se k nám přijďte přesvědčit :-)

Ač se to možná dle fotky nezdá a mohli byste mít dojem, že kvůli středové části nebudete mít kam dát nohy, opak je pravdou. Podnož je dostatečně vytvarovaná a prohnutá směrem do středu, takže máte pro nohy dostatek místa. Dokonce by se dalo říct, že si na plochu pod deskou můžete "hodit nohy nahoru" a odpočinout si po náročném dni. A jak jsme na to přišli? Právě v době psaní tohoto popisku u jednoho z nich sedíme na naší zahradě a přemýšlíme, co vše bychom vám o něm mohli napsat. Stačí jednou závěrečnou větou, dělá nám radost už třetím rokem a neměnili bychom!

Rozměry: 110 cm průměr, 74 cm výška

Materiál: konstrukce kov ocel / umělý ratan, artwood deska.

Nepoužité, pouze rozbalené a odborně smontované.

Stůl zasíláme vcelku, pokud chcete stůl nesmontovaný, napište nám to do poznámky. Stoly mohou mít drobné nedokonalosti.

Pokud rádi ušetříte a hledáte zahradní nábytek ve výprodeji, přečtěte si tento článek.

Nákupu u nás se bát nemusíte, vše pro vás důkladně kontrolujeme.

Všechny produkty si vždy sami nafotíme.

Zahradní stůl Neapol cappuccino

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Nevyplňujte toto pole:
JO Avatar autora Zahradní židle capuccino 18.4.2024 23:50
Dobrý den, mám od Vás tento stůl (je skvělý!) a ráda bych k němu stejné židle/křesla. Stačily by 2 kusy. Máte nebo budete mít v nabídce? Děkuji. S pozdravem J.Orctová
Odpovědět
MS Avatar autora Zahradní židle capuccino 20.4.2024 06:54
Dobrý den, Přímo k tomuto stolu sice nemáme, ale někteří zákazníci si vzali tyto židle https://www.bazarms-hk.cz/zahradni-zidle-z-umeleho-ratanu-bonami-essentials-gabriela/ A někteří berou tyto https://www.bazarms-hk.cz/plastova-zidle-molly-cervena/ Pokud byste chtěla, můžeme Vám stůl s těmito židlemi vyfotit, abyste viděla, jak to vypadá u sebe 😊 Hezký den