+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Barevné komody, sedačky nebo pestrobarevné křeslo jsou hit. Jste připraveni na eklektické bydlení?

Nebaví vás aktuální styly bydlení a nechcete být svázáni zažitými pravidly? Rádi byste si vybavili byt podle svého vnímání a nemuseli přitom řešit, co se k sobě hodí a nehodí? Právě pro vás je eklektický styl bydlení to pravé. Na tomto poli můžete zcela popustit uzdu své fantazii a experimentovat. Zapomeňte na fádní šedou sladěnou s bílou a černou barvou. Kupte si nábytek různých barev, tvarů a forem. Na našem e-shopu samozřejmě dekorace ani nábytek do eklektického domova nesmí chybět. Pojďme spolu nakouknout pod pokličku tohoto směru bytového designu.

barevná komoda

Pozitivní energie barev v eklektickém stylu bydlení

Jak již bylo zmíněno výše, eklekticismus nemá rád pravidla a řád. Hodí se pro lidi, kteří rádi experimentují a nebojí se nových věcí. Typické jsou zde kombinace zdánlivě nekombinovatelného. Vybavte svůj interiér kousky, které se k sobě na první pohled nehodí, avšak celkově vytváří jedinečnou harmonickou atmosféru. Dalším znakem je využití starého nábytku, který si zrenovujete dle své chuti. Zařízení domácnosti v tomto duchu se však nedá uspěchat, postupně sbíráte věci, které se vám líbí, což někdy trvá déle, než si představujeme. Začněte solitérem, třeba velkou barevnou pohovkou, a od něj pak odvíjejte nákup dalších věcí.

Takže betonová zeď, na níž visí renesanční obraz, hnědá pohovka, křišťálový lustr, růžově natřená truhla, pruhovaný koberec a doplňky všeho druhu, vůbec není v eklektickém stylu problém.

barevné křeslo

Barevný nábytek a doplňky z našeho bazaru

Pojďte si zvednout náladu a dejte se do zařizování interiéru. Přinášíme tipy, jak si doma vytvořit eklektickou oázu plnou barevných dekorací a nábytku. Začněme solitérem, a to červenou rozkládací pohovkou Balcab Home Gina. Nebojte se před ní položit žluto-béžový koberec z krátkosrsté vlny AKKAYA. Trefou do černého je pak barevná komoda Germania Ideeus a originální truhla Kare Design Blue Crackle. Tato božská truhla v moderním pojetí s třpytivými detaily vás uchvátí. Poslouží jako prostorný úložný box, ale klidně i jako nevšední odkládací stolek. V obývacím pokoji se k tomu všemu bude vyjímat čalouněné pestrobarevné prošívané patchwork křeslo Chesterfield – MOLDE. Tento ušák rozzáří celý interiér a posezení v něm si jistě užijete.

Tipy a inspirace na barevné bydlení pro vás

ZOBRAZIT DALŠÍ BAREVNÉ KOMODY, SKŘÍŇKY A DOPLŇKY

Důležité jsou i dekorace. Doporučujeme 5dílný obraz Lydia, který můžete pověsit i na barevně vymalovanou zeď. Do knihovny či na komodu si pak pořiďte sadu 3 úložných boxů PT LIVING Flowers. Věřte, že každou návštěvu naplní tento interiér velkou radostí a pozitivní energií.

barevná sedací souprava

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články