+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Vintage komody pro váš originální interiér

Zamilovali jste si venkovský styl bydlení? Pak jste tu správně. Napovíme vám, proč si vintage komody pořídit klidně i do malého panelákového bytu. Nezáleží na prostoru, ale na vaší fantazii a odhodlání. Pokud se bojíte, že vintage nábytek je moc drahý, vyvedeme vás z omylu. Je pravda, že kousky z masivu jsou finančně náročnější, nicméně na našem bazaru seženete opravdové skvosty za rozumnou cenu. Nezapomeňte, že váš sen o venkovském bydlení se může stát skutečností a my vám k tomu rádi dopomůžeme.

komoda vintage levně

Stylová vintage komoda dokáže rozzářit váš domov

Proč si zařídit byt právě ve venkovském stylu? Jednoduše proto, že se jedná o jeden z nejútulnějších a nejosobitějších směrů bytového designu. Vyzařuje totiž teplo domova. A jak ho poznáte? Dominují zde přírodní materiály, kde dřevo hraje prim. Z textilií je to len a bavlna. Zapomeňte na moderní prvky, jako je plast a sklo. Barvy jsou v neutrálních odstínech, proto je třeba pokoj rozveselit nápaditou barvou. Ta může být i na komodě, například v odlišné barvě zásuvek. Často se setkáte i s patinou, kterou si dle návodů na internetu můžete na nábytku vytvořit sami v pohodlí domova. Pozor si dejte na doplňky a pamatujte, že všeho moc škodí. Přebytek může způsobit chaos.

vintage komoda

Vintage nábytek je jednoduše poklad

Chcete si vybavit byt právě v tomto stylu? Začněte koupí solitéru. Může jim být i komoda. Pokud dáváte přednost vzdušnému a světlému prostoru, doporučujeme bílou komodu se šuplíky Safavieh Dion, která se hodí do jakéhokoliv pokoje. Malé princezně do pokojíčku, na chodbu pod zrcadlo, do ložnice jako prádelník, či do obývacího pokoje, kde bude všemi obdivována.

Dalším skvostem z našeho e-shopu je hnědá komoda z mangového dřeva La Forma Geraldine. Naprosto božská komoda, která si vás získá svým osobitým vzhledem. Rázem promění každou místnost v útulný prostor pro bydlení. Je zároveň velmi praktická, má velký úložný prostor.

Máte rádi tmavší odstíny dřeva? I vy si přijdete na své s vintage komodou Parisot Ambra v dekoru borovicového dřeva. Tato skříňka se hodí i do industriálně zařízených bytů. A jako tip na závěr tu máme originální dekoraci, která ji může zdobit. Jedná se o kameninovou sošku Kähler Design Character The Reflective One.

Přejeme vám hodně štěstí při výběru. A pokud si pořídíte nějaký kousek z našeho e-shopu, budeme rádi, když se nám pochlubíte fotkou vašeho nového interiéru. Moc se na něj těšíme! Nakonec vintage komoda může zdobit i moderně či minimalisticky zařízený domov, i tam udělá parádu.

vintage komoda z bazaru ms

Proč komody ve vintage stylu od nás?
Všechny komody máme skladem
Vintage komody jsou pro vás připraveny k rychlé expedici
Odborně smontováno
Komody a skříňky dodáváme již sestavené, takže ušetříte čas (a své nervy)
Originální designové kousky levně
Nabízíme unikátní vintage komody za rozumnou cenu

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články