+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Designové stojací lampy pro váš dokonalý interiér

Dnešní článek budeme věnovat designovým stojacím lampám. Tento bytový doplněk je velmi oblíbený pro jeho estetickou funkci a hlavně praktičnost. Večery za světla lamp zútulní váš domov a přidají na romantické atmosféře. Stojací lampy nezaberou moc místa, lze je umístit opravdu kamkoliv. Svou funkci splní vedle křesla, aby se vám dobře četlo. Dobře poslouží i v dětském pokoji při čtení pohádek. V rohu chodby stylově osvítí interiér a v ložnici vám pomohou najít cestu na lůžko. Existuje nespočet důvodů, proč si stojací lampu pořídit.

stojací lampa designová bazar ms

Designové stojací lampy dodají vašemu obýváku kouzlo

Představte si zimní večery, které trávíte v teple domova za příjemného světla lampy. Nic není nemožné, stačí si jen vybrat. Tyto bytové doplňky jsou na našem e-shopu za příznivou cenu, a navíc skvěle vypadají. Pojďme si představit pár tipů. Velmi oblíbenou novinkou je stojací lampa s bílým stínidlem loomi.design Karol. Jedná se o lampu v jednoduchém čistém provedení ve skandinávském stylu s velkým kulatým stínítkem a dřevěným podnožím. Ideální je její umístění do rohu vedle křesla či ke stěně vedle komody. Vznikne vám tak stylový koutek. Vedle stínidla se budou na zdi také krásně vyjímat obrazy.

Máme pro vás tip. Pokud nefandíte klasickým stojacím lampám, poohlédněte se po obloukovém provedení stojanu. Lampa tak nemusí stát přímo u křesla či pohovky. Příkladem za všechny je šedá volně stojící lampa s bílým stínidlem Citylights Bolivia z našeho bazaru.

stojací lampa designová

Stojací lampy do pracovny? Proč ne?

Tento bytový doplněk se bude skvěle vyjímat i ve vaší pracovně či dokonce v kanceláři. Tlumené světlo lamp působí útulně a vytváří pozitivní emoce. Obchody vám tak půjdou určitě lépe. V tomto případě umístěte lampu do kouta vedle zelené květiny v kameninovém květináči. Pokud jste si pořídili stylový kousek, jako volně stojící lampu Homitis Tower, sami uznáte, že ji lze postavit kamkoliv. Má totiž nevšední konstrukci, která může sloužit jako knihovna. Dalším neobyčejným kouskem je černá volně stojící lampa Mauro Ferretti Twist se zlatými elegantními doplňky. Místnosti dodá atmosféru luxusu, kterou vaši klienti ocení.

Světlo lamp ozáří každý váš pokoj

Když to shrneme, stojací lampa se hodí do každé místnosti. Opticky vám zvětší chodbu či předsíň. Oživí i dětský pokojíček, zde můžete totiž povolit uzdu své fantazii a dovolit si experimentovat s barvami a tvary. Červená stojací lampa Simple tu bude určitě vynikat. Nakonec, podívejte se sami na naši nabídku, budeme rádi, když si u nás vyberete.

stojící lampa

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články