+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Plechové dózy na kávu, čaj, mouku, kakao a další potraviny: stylový tip na dárek

Chcete si do bytu koupit něco nového? Už vás omrzelo stále se dívat na ty samé věci? Nemusíte utrácet tisíce, stačí vyměnit dekorace. Co se týče kuchyně, dekorace zde slouží především i k praktickým účelům. Současným trendem jsou dózy všeho druhu. Vypadají vkusně a poslouží svému účelu. Potraviny v nich vydrží opravdu dlouho a nemusíte mít obavy ohledně špatného skladování. I na našem e-shopu máme široký výběr těchto doplňků. Naleznete je pod kuchyňskými potřebami a dekoracemi. V následujícím článku si představíme různé druhy plechových dóz na potraviny.

Dózy na sypké potraviny od bazar ms

Plechové dózy na potraviny jsou dekorativní a praktické zároveň

Dnes už nemusíte schovávat úložné nádoby do skříní. Pěkně si je vystavte v kuchyni na poličky či na kuchyňskou desku. Velmi oblíbené jsou plechové dózy. Když vedle sebe postavíte černou dózu na kávu, na kakao a dózu na čaj v různých velikostech, hned vznikne krásná dekorace. Na našem e-shopu nenabízíme jen tyto dózy. U zákazníků jsou velmi oblíbené dózy na mouku, dózy na sůl či strouhanku. Nápisy, které rozlišují druh mouky, jsou opravdu přidanou hodnotou. Nemusíme ztrácet čas s vyráběním štítků. Tyto nádoby udělají i z obyčejného špajzu oku lahodící místo. Děláte si hlavu s věčně tvrdým chlebem? Není nic jednoduššího než dóza na chléb. Nabízíme ji v různých designech, dokonce i s anglickými nápisy.

Krémová plechová dóza na potraviny

Jaké další dózy na potraviny lze využít?

Maminky jistě ocení i dózy na potraviny. Jsou neocenitelné zvláště při uchovávání potravin a dělání svačin dětem do školy. U nás je seženete za pár korun, není třeba ztrácet čas s návštěvou kamenných obchodů. Aktuálním trendem je dózy dávat i do ledniček. Potraviny tak budete mít chytře roztříděné a hned budete vědět, kam sáhnout pro sýry a jiné dobroty. V kuchyni najdou své uplatnění i dózy na sypké potraviny.

Plechová dóza na potraviny

V dnešní době je na trhu opravdu nepřeberné množství dekorativních a praktických dóz. Ať už si chcete zútulnit byt či nemáte kam nasypat mletou kávu u vás v kanceláři, dóza na kafe z našeho sortimentu bude vaší výhrou. Neváhejte a podívejte se na naše zboží, na své si zde přijde každý. Pryč jsou časy, kdy tyto úložné nádoby sloužily jen svému účelu a bylo lepší je neukazovat. V dnešní době se s našimi dózami můžete pochlubit každému, kdo vkročí do vaší krásné kuchyně.

Dóza na kávu