+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Ušetřete na zahradním nábytku díky podzimním výprodejům

Nastává podzim a zajisté se i vy chystáte na zazimování zahrady či balkónu. Nebo jste se právě do nového domu nastěhovali a je pro vás důležitá každá koruna? Potom pro vás máme tip, jak ušetřit na dominantě venkovního prostoru – zahradním nábytku. Podzim je období, kdy obchody vyprazdňují sklady se sezónním zbožím a vy si ho tak můžete pořídit levněji. Zvláště výprodeje zahradního nábytku jsou u zákazníků velmi oblíbené, kdy za opravdu nízké ceny dostanou kvalitní zboží do dalších let. Pokud se vám na našem e-shopu líbí některý kousek, tak neváhejte a nečekejte do jara, kdy budou ceny zcela odlišné a váš vyhlídnutý kousek už nemusí být k dispozici.

zahradní stůl výprodej

Zahradní židle nemusí být jen ta obyčejná z bílého plastu

Toužíte si vytvořit oázu klidu i v chladnějším období? Doporučujeme se podívat na sortiment zahradního kovového nábytku. Je odolný vůči mrazu a můžete ho nechat venku i v nepříznivém počasí. Aktuálně se tento typ nábytku prodává nejvíce v bílé a černé barvě. Novinkou na našem bazaru je set 6 zahradních židlí COMO. Když ještě okolí zkrášlíte barevnými květináči s okrasnými rostlinami, hned získáte to pravé místo na celodenní relax. V případě, že máte k dispozici málo místa, vybírejte u nás z nabídky zahradních židlí. Není vždy nutné, obzvláště v případě malého prostoru, mít celý zahradní set. Židle mohou sloužit i jako dekorace. Ti kreativnější si je mohou natřít různými barvami či na nich vytvořit dnes tak oblíbenou patinu. Na našem e-shopu si můžete zakoupit i veselé plastové židle.

výprodej zahradního nábytku

Když se vám zachce koupit jen zahradní stůl

Na našem e-shopu najdete také nabídku kvalitních zahradních stolů. Každý tu zcela jistě objeví to, co potřebuje. Jestliže upřednostňujete přírodní materiály, pak pro vás bude ideální dřevěný stůl. Můžete si vybrat z celé škály velikostí, od menších po velké rozkládací, když rádi hostíte rodinu a přátele. Někteří preferují kovové a ocelové stoly, které jsou méně náročné na údržbu a vypadají krásně v kombinaci s vhodně zvolenými doplňky. Poslední roky jsou v oblibě také stoly z umělého ratanu v různých barvách, které sluší každé zahradě.

zahradní židle výprodej

Zahradní nábytek výprodej“ je v této době heslo, se kterým se často setkáte. Na našem e-shopu nejsme samozřejmě ani my pozadu a nabízíme vám velké množství zahradního nábytku za nízké ceny. Neváhejte a prohlédněte si naši nabídku, určitě vám něco padne do oka. Ať to jsou zahradní židle, stoly, sety či lehátka, příští rok oceníte, že je máte. Představivosti se meze nekladou, můžete kombinovat různé materiály a velikost nábytku, váš venkovní prostor si to určitě zaslouží. Představa čtení knihy na krásném novém lehátku od nás, je jistě lákavá.

zahradní nábytek výprodej