+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Designové police do bytu aneb jak uspořit místo

Police a poličky v sobě snoubí praktičnost a dekoraci v jednom. Slouží jako chytrý úložný prostor a zároveň jimi můžete ozdobit kdejakou místnost ve vaší domácnosti. Na našem e-shopu máme několik desítek designových polic, stačí se jen zamyslet, jaká by se hodila do bytu právě vám. Problémy, jako umístění dóz a kořenek v kuchyni, či kam vystavit fotky z dovolené, bude koupí poličky vyřešen. Jak ale vybrat tu správnou? Poradíme vám.

Police do dětského pokoje

Na co si dát při výběru regálu a police pozor?

Při výběru poličky byste měli nejprve zvážit její umístění. Pokud máte dostatek místa na zdi, nebojte si pořídit velkou nástěnnou polici s více díly, například sadu 3 tyrkysových nástěnných polic Homitis Step. Pokoj tak nebude vypadat prázdně a vy si kromě suvenýrů či fotek můžete z tohoto doplňku vytvořit i knihovnu. Bude se na ni pěkně vyjímat i malý květináč s převislou rostlinou.

Dále je třeba zvážit nosnost police. Tedy pokud ponese knihy, musí být bytelnější. Před koupí se také zajímejte o způsob její instalace na zeď. Vždy je výhodou, když výrobek obsahuje i sadu pro montáž. Police by samozřejmě měla stylem ladit s ostatním nábytkem v místnosti.

Police do obýváku

Dřevěné police jsou sázka na jistotu

Jistě nám dáte za pravdu, že poličky ze dřeva byly, jsou a vždy budou bytovým doplňkem, který neomrzí. Hodí se téměř ke všem stylům, od provence designu k urban jungle stylu. Na našem e-shopu máme skladem mnoho krásných kousků, například Simple nebo Simple Triangle, která je jako dělaná pro dětské pokoje. Dřevěné police jsou kvalitní a vydrží vám dlouho, hlavně police z masivu.

Nechte se inspirovat našimi tipy

V současnosti jsou trendem sety více polic, i my nabízíme Premier Housewares Wall Cubes. Jedná se o hravou variantu, kdy můžete jednotlivé kousky umístit dle vaší fantazie. Jsou ideálním řešením do dětského pokoje nebo jako police do koupelny na hygienické potřeby. Do koupelny se také hodí rohová polička se 4 oddíly Wenko Corner.

Máte moderně zařízený interiér? Potom vás nezklame nástěnná police Afro v bílo-šedém provedení. Velmi chytrým řešením jsou nástěnné rohové police. Jako příklad uvádíme Zikzak, který vyřeší problém s nedostatkem prostoru ve vašem bytě. Sháníte stylový kousek do kuchyně? Co třeba kovovou polici Sophia na drobné předměty, jako jsou kořenky či slánky.

Police masiv-1

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články