+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Inspirace: Dětský nábytek a dekorace do dětských pokojů

Co se týče výběru nábytku do dětského pokoje, jsme obzvlášť pečliví. Není se čemu divit, pro naše děti chceme vždy to nejlepší. Naštěstí je dnes na trhu nepřeberné množství těchto produktů, avšak za velmi vysoké ceny. Nezoufejte, od toho je tu náš e-shop, který nabízí krásné dětské bytové doplňky a dekorace za skvělé ceny. Naleznete zde známé značky jako BLN Kids, Little Nice Things, Rex London a další. A co víc, neváhejte si poptat produkt a zastavte se u nás si ho prohlédnout. Těšíme se na vaši návštěvu.

nábytek do dětského pokoje

Jak zařídit dětský pokoj, aby byl váš potomek spokojený?

Tato místnost je královstvím našich nejmenších, a proto bychom s nimi před zařizováním měli probrat jejich přání. Mají své oblíbené superhrdiny? Upřednostňují konkrétní barvu? Jsou zahledění do jedné pohádky? Promítněte dětské sny do pokojíčku. Uvidíte, že vám budou vděční a vy budete mít po dlouhé době klid na kávu.

V dětském pokoji by mělo být minimum nábytku. Každý kousek by měl mít praktickou funkci. Místnost tak získá na vzdušnosti a lehkosti. Nezapomeňte na bezpečnost a nábytek raději připevněte ke zdi. S barvami to nepřehánějte, aby na děti nepůsobily chaoticky. Ideální jsou jemné pastelové odstíny.

dětský nábytek bazar

Tipy, jak si zařídit dětský pokojíček nábytkem a doplňky z našeho bazaru

Začněte tím největším. Postelí. Nic nenadchne děti víc než bílá dětská postel s bočnicí ze smrkového dřeva Benlemi Tery. Mohou si sem zalézt a schovat se před světem. Doporučujeme pořídit pěkné povlečení a svítící girlandu kolem bočnic. Vznikne tak kouzelné místo na odpočinek. Další nutností je skříň nebo komoda se zásuvkami Pinio I'ga na uložení oblečení a hraček. Pro větší školáky je samozřejmě nezbytný psací stůl se židlí umístěný nejlépe pod oknem, kde je dostatek světla.

Nezapomeňte na doplňkyDětský koberec Confetti Cloudy vnese do pokojíčku pocit hřejivosti a útulnosti. Dítě zde může mít hrací místo. Stěny ozdobte poličkami, obrázky či samolepkami. Větší děti ocení nástěnku s mapou světa Bimago Wooden Mosaic. Důležité je i kvalitní osvětlení. Mimo hlavního světla by měla být v pokojíčku i lampička s tlumeným světlem, například noční světýlko Rex London Cloud.

Proč dětský nábytek a doplňky od nás?
Všechno zboží máme skladem
Dětský nábytek i doplňky jsou pro vás připraveny k rychlé expedici
Odborně smontováno
Komody, skříňky a další nábytek dodáváme již sestavený, takže ušetříte čas (a své nervy)
Originální designové kousky levně
Unikátní nábytek a doplňky seženete u nás za rozumnou cenu

dětský pokoj

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články