+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Nejstylovější dekorační polštáře a polštářky pro váš interiér

Dekorační polštářky mají nespočet výhod. Díky nim můžete snadno a rychle změnit atmosféru celého interiéru a neutratíte přitom tisíce. Už vás omrzeli jednobarevné polštářky? Podívejte se na nabídku našeho e-shopu a kupte si kousky s vánočními motivy. Váš domov si zaslouží hřejivé zimní dekorace. A jako bonus navíc, díky nim poznáte na gauči to pravé pohodlí.

polštářky

Dekorační polštáře, kam s nimi?

Klasické využití najdou v obývacím pokoji. Určitě patříte mezi ty, na jejichž pohovce mají své čestné místo. Ano, při sledování filmu se do nich můžete příjemně zavrtat, podložit si hlavu při čtení knihy nebo se jimi jen kochat. Malé polštářky mají tu výhodu, že je seženete levně, a proto se dají několikrát do roka obměnit. Pokud však chcete šetřit, doporučujeme mít doma základní výplně a pořídit si vždy jen nové potahy. Na našem bazaru na vás myslíme i v tomto případě, povlak na polštář Minimalist Cushion Covers Galatio s moderním zlatým vzorem si určitě zamilujete.

Samozřejmě se tyto dekorační kousky dávají i na křesla. Velmi vzhledná je kombinace jednobarevného křesla a barevného polštářku se vzorem. Například ozdobný polštář šedý KIRIKKALE se hodí do seversky laděných interiérů. V ušáku petrolejové či černé barvy bude vypadat dokonale.

I vaše děti budou nadšené, když jim vyzdobíte pokojíček. Pro malé princezny je jako stvořený kulatý dekorativní polštář se sametovým potahem Velvet Atelier Abby, který je na našem e-shopu dostupný v několika kusech. Můžete ho použít i jako podsedák. Veselost a hravost zase vyzařuje z bavlněného polštáře Butter Kings či ze sady 2 růžových sametových polštářů diamond 45 x 45 PASQUE. Možností je opravdu mnoho. Poraďte se přímo se svými ratolestmi, jaký vzor jim udělá radost.

dekorační polštářek

Kdy je čas na výměnu designového polštářku?

Odpověď je snadná. Podle vaší nálady. Povlaky tak můžete střídat, kdy se vám zachce. Pečlivě si všechny uschovejte, určitě přijde čas, kdy opět starý kousek vytáhnete ze skříně. Za nadčasový považujeme polštář z veluru A Simple Mess Maja Green Bay, který je příjemný na dotek, designovou sadu 2 zelených sametových polštářů tigr BLUEBELL či vícebarevnou sadu 2 sametových polštářů 45 x 45 cm LAVENDER.

Měnit polštářky můžete i podle ročních období a významných událostí. Je čas Adventu? Jasnou volbou bude vánoční polštář s bavlněným povlakem Butter Kings Golden Stars. Uvařte si horký čaj, pohodlně se usaďte, objednejte si polštářky a vneste do svého interiéru šmrnc. Pokud dětem vyzdobíte těmito dekoracemi lou dětskou postel s bočnicí ze smrkového dřeva Benlemi Tery, výsledek bude dokonalý.

A když už je řeč o polštářcích, co takhle pohovka, máte tu správnou, na kterou byste polštářky umístili? Líbí se vám smaragdově zelená pohovka BODO?

dekorativní polštář-1

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články