+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Máme velký výběr držáků a věšáků na ručníky. Jaký si vyberete vy?

Znáte to. Mokré a zmačkané ručníky visící v koupelně všude možně, někdy i pohozené na podlaze. Nepropadejte však panice, máme pro vás jednoduché a levné řešení. Držáky a věšáky na ručníky. Nezaberou moc místa a stanou se vašimi praktickými pomocníky k nezaplacení. Mají i přidanou hodnotu, získáte stylový kousek nábytku do koupelny. Nevíte si rady? Velmi rádi vám pomůžeme s výběrem.

Věšák na ručníky do koupelny

Držáky na ručníky bez vrtání

Pokud máte v koupelně dostatek prostoru, není nutné kupovat závěsné držáky a vrtat do zdi. Pořiďte si stojan na ručníky. Můžete ho bez obtíží přemístit, kam bude potřeba. Na našem bazaru nabízíme různé druhy těchto produktů, pojďme si představit ty nejstylovější.

Stojan na ručníky Wenko Slate Rock se se svým luxusním vzhledem hodí do moderního interiéru. Máte velkou rodinu? Pak používáte hodně ručníků a potřebujete stojan na ručníky a oblečení Wenko Palermo. Jedná se o praktický koupelnový držák s tyčemi na přehození ručníků ve spodní části, horní háčky jsou pak určeny pro zavěšení oblečení a županů. Když vás tento stojan přestane v koupelně bavit, využijete ho i v předsíni na zavěšení kabátů. Velmi populární jsou v poslední době stojany na ručníky v podobě žebříků. I na to myslíme a máme v nabídce stojan na ručníky Wenko Viva, který je zároveň pěknou dekorací. Využít se dá i v dětském pokoji na odkládání oblečení.

Dřevěný držák na ručníky

Závěsné držáky na ručníky jsou ideálním řešením do malého prostoru

Bydlíte v panelovém bytě a máte malou koupelnu? I pro vás máme inspiraci v podobě závěsných držáků na ručníky. Jestli už nevíte, kde sušit ručníky a věčně je odkládáte přes vanu či dveře sprchového koutu, tyto doplňky vás potěší.

Za bezkonkurenční cenu je nyní držák na ručníky Compactor Bestlock Black Tube Holder For Towels. Jeho jednoduché provedení a černá barva z něho dělají i originální dekoraci, která se hodí do všech typů interiérů. Lze jej využít i k zavěšení malých visacích květináčů. Představivosti se meze nekladou. Dalším stylovým kouskem je samodržící nástěnný držák na ručníky Wenko Orea se dvěma kolejnicemi. Koneckonců parádu udělá i v kuchyni jako držák na utěrky.

držák na ručníky bez vrtání

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články