+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Nebojte se nákupu modré pohovky, křesla, komody nebo jiného modrého nábytku do vašeho bytu

Ač si to někdy neuvědomujeme, barvy ovlivňují celý náš život. Proto je dobré se obklopit pozitivními odstíny, mezi které patří i modrá barva. Je obecně známo, že modrá barva uklidňuje a přináší pocit pohodlí. I bytoví designéři se shodli, že modrá by v interiéru neměla chybět. Navíc disponuje mnoha odstíny, máte tedy na výběr, ať už zvolíte výmalbu či nábytek. A právě ohledně bytových doplňků a nábytku máme pro vás rady a tipy z našeho bazaru, jak si zařídit domov a nebát se modré.

modrá pohovka

Modrá je dobrá i v oblasti bydlení

Modrá barva má mnoho výhod. Vytváří iluzi, kdy opticky zvětší interiér. V tomto případě mluvíme o světlejších odstínech. Tmavší odstíny zase vypadají luxusně, určitě jste se s nimi setkali v časopisech o bydlení. Je ale třeba to s modrou nepřehánět. Ohledně nábytku stačí solitér a pár doplňků v této barvě. Ideální je, ji doplnit šedou či bílou barvou. Co se týče výmalby, doporučujeme ji dát jen na jednu zeď. Nezapomeňte, že pocitově může snižovat teplotu, oblíbená je tedy hlavně v místnosti, kde spíme.

modré křeslo

Obývací pokoj na modré vlně

V současné době je modrá barva trendy. Modrá sametová pohovka Cosmopolitan Design Vienna je naprosto luxusní kousek, který bude vašemu interiéru slušet. Obývací pokoj je totiž místem, kde se setkává celá rodina a vítáme zde návštěvy. Proto bude tento reprezentativní kousek dobrou volbou. Interiér rozzáří i Rozkládací pohovka v sytěmodrém odstín LUCAN. Aby nám nábytek ladil, doporučujeme pohovku doplnit o petrolejově modrou polici Tenzo Uno či petrolejově modrou vitrínu Tenzo Uno. Můžete si sem vystavit svoje oblíbené předměty a knihy. Tyto kousky udělají parádu i v dětských pokojích. Zbytek místnosti doporučujeme doplnit stolkem v dekoru dřeva a světlým kobercem.

Vybavte si ložnici a dětský pokoj dle aktuálního trendu

V místnostech, kde spíme, se nám bude ve společnosti modré barvy dobře relaxovat. Modrá postel Vivonita Kent a k ní tmavě modrý koberec Milano udělají z pokoje oázu klidu. Nezapomeňte na dekorace, vaše děti zajisté ocení světle modrou polici Surdic Azul. Jako třešnička na dortu pak bude působit modré povlečení na jednolůžko Jussno Night Sky. Detaily vybírejte pečlivě, aby vám modrá nepřerostla přes hlavu. Nicméně při jejím chytrém využití bude váš domov opravdu okouzlující.

Proč nábytek a doplňky do bytu od nás?
Nabízený sortiment máme vždy skladem
Všechny produkty jsou připraveny k rychlé expedici
Odborně smontováno
Nábytek vám dodáme smontovaný, takže šetříte čas i své nervy
Originální designové kousky levně
Nabízíme značkový a designový nábytek za rozumnou cenu

modrý nábytek

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články