+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Pohostěte návštěvu na stylových servírovacích tácech a podnosech

V tomto článku se budeme věnovat dekorativním a praktickým doplňkům, jako jsou servírovací mísy. Každý z nás někdy hostí rodinu či přátele. A právě na návštěvy je třeba udělat dobrý dojem. Jak jinak, než stylově naservírovaným jídlem a pitím. Servírovací tácy však nemusí sloužit jen jako podnosy pro pokrmy. Poradíme vám, jak je využít jako cennou dekoraci a nabídneme pár tipů z našeho bazaru. Na našem e-shopu mají tyto produkty již dlouholetou tradici a jejich výhodou je cena i dostupnost.

servírovací tác

Servírovací podnosy by u vás doma neměly chybět

Pod pojmem podnos, tác či mísa si většinou představíme strohý kus do domácnosti. Možná tomu tak bývalo dříve. Dnes je na trhu široké množství tohoto druhu nádobí. Můžeme je tak do puntíku sladit s ostatním vybavením interiéru. Úplně nejlepší je, když se servírovacími tácy, na kterých podáváte jednohubky a jiné delikatesy, sladíte i hrnky na kávu a čaj. Potom nadchnete návštěvu i sebe.

Naprosto stylovým kouskem je dřevěný tác Patrick Alyona, který můžete využít jako tác na snídani do postele či na piknik s přáteli. Hodí se obzvláště do severského a venkovského stylu bydlení. Dále doporučujeme servírovací talíř Premier Housewares Redbud ve starorůžové barvě, který působí honosně a pozvedne vaše pohoštění na vyšší úroveň. Rádi pečete? Potom si pořiďte kulatý skleněný podnos. Mufiny či bábovka se na něm budou skvěle vyjímat a věřte, že tam dlouho nevydrží. Pro večerní zobání u televize se pak skvěle hodí bambusový podnos Siglitiki s dělenými přihrádkami a poklopem.

servírovací talíře

Servírovací talíře jako dekorativní doplněk vašeho bytu

Zmiňované produkty mohou váš dům i zdobit. Takový dekorativní servírovací tác Mermaid, který vypadá jako obraz, se bude krásně vypadat na komodě opřený o stěnu. Vedle něho postavte vázu či svíčku stejné barvy a vytvoříte si nádherné zátiší. Na komodě bude také stylově vyčnívat dekorativní servírovací tác Dragonfly s dřevěným rámem. Možností je nespočet, je jen na vás, jakou zvolíte. Servírovací misky lze využít i v kuchyni, kdy budete mít potřebné suroviny ihned při ruce. Sada servírovacích misek s bambusovým podnosem a napichovátkem Brandani Hors je toho příkladem.

servírovací mísy

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články