+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Pořiďte si čajový set nebo konvičku na čaj pro vychutnání té pravé atmosféry

Čajový set byl nedílnou součástí výbavy každé hospodyňky. V posledních letech se vrací do obliby a přestože je na trhu nepřeberné množství moderních verzí, hodně žen stále raději sáhne po klasice. 

porcelánová konvice na čaj

Konvička na čaj - záruka úspěchu

Nemusíte pořizovat hned celé sety na čaj, postačí čajová konvička. Pokud holdujete kvalitnímu sypanému čaji, zvolte takovou, která má uvnitř sítko. To zaručí, že se chuť čaje v nádobě hezky rozvolní. Průhledná skleněná konvice na čaj Bambum Vogue vám navíc dopřeje i vizuální prožitek, kdy můžete celý proces pozorovat z pohodlí svého křesílka.

Již z dob našich babiček moc dobře známe porcelánové konvice na čaj. Ty si pro své vlastnosti udržely svou oblibu až do dnešních dní. Porcelán je totiž odolný, působí elegantně, nadčasově a výhodou v moderních kuchyních je možnost mytí v myčce i použití v mikrovlnné troubě.

čajový set

Čaj o páté

Historickou souvislost již není třeba hledat, vychutnejte si svůj oblíbený čaj kdykoliv vás napadne. Pokud chcete udělat dojem a připravit malé občerstvení pro své přátele nebo rodinu, dopřejte si celý čajový servis. Krásnou decentní variantou v jemném provedení jsou sety na čaj značky Kutahya. Díky jednoduchému nenápadnému designu k němu snadno vyberete čajovou konvici. Moderní verzí pro přípravu dobrého čaje zaručí french press, kde přes sítko stlačujete sypaný čaj a ten se tak nedostane do šálku, ale naopak zůstane na dně konvice.

Keramická konvice na čaj

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články