+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Poznejte krásu bílého konferenčního stolku

Konferenční stolky jsou nedílnou součástí obývacího pokoje. Bez nich si to snad ani nelze představit. Kam bychom pokládali pokrmy přichystané ke sledování filmu, ovladače a další nezbytnosti? Se zvětšující se oblíbeností severského stylu bydlení začal být mezi zákazníky oblíben bílý konferenční stolek. A právě jemu budeme dnes věnovat tento článek. Především bychom vám rádi představili tipy na tento kousek nábytku z našeho bazaru. Máme na výběr velké množství daného produktu za skvělé ceny, a hlavně máme vše skladem. Nemusíte tedy čekat několik týdnů na doručení zboží.

konferenční stolek bílý

Bílý konferenční stolek jako dominanta obývacího pokoje

Bílá barva se hodí téměř do všech typů interiérů. Působí nadčasově, čistě a pozitivně. Proč ji tedy nevyužít, například jako barvu konferenčního stolku. Bílý konferenční stolek Actona Molina v minimalistickém designu vás nezklame. Kdo má rád spíše jednoduchost, je to ta pravá volba. Navíc se hodí do dětského pokoje, stačí k němu přikoupit malé židličky. Děti u něho mohou rozvíjet svou kreativitu. Kreslit, vyrábět či modelovat.

Přidanou hodnotu ve formě odkládací spodní desky má pak bílý konferenční stolek Ragaba OVO, který tak nabízí i praktický úložný prostor na časopisy či oblíbenou knihu.

Poslední dobou se vrací do módy také dekor dřeva, proto se pomalu dostávají na výsluní bílé konferenční stolky s dřevěným detailem. Bílý konferenční stolek Grande je toho důkazem. Má originální tvar, který vás nebude nudit a chytře vymyšlený úložný prostor, kde lze cokoliv skrýt před zraky návštěv.

konferenční stolek kulatý bílý

Vneste do své kanceláře modernu díky bílému konferenčnímu stolku

Kanceláře a pracovny. Místo, kde pracujeme a vedeme rozhovory s klienty. Nechceme zde být rušeni a ani nábytek by neměl působit chaoticky. Proto volte spíše jednoduchý a jednobarevný nábytek. Místnost může být pak doplněna jedním výraznějším solitérem. Naším doporučením je naprosto originální bílý laminátový konferenční stolek – NESSUS. Jeho tvar zaujme na první pohled každého. Na druhou stranu jeho čisté linie přináší klidnou atmosféru. Doplňte jej menší pohovkou ve světlé barvě bez vzoru a naopak barevným křeslem, které klientovi ukáže, že máte styl a nebojíte se riskovat.

konferenční stůl bílý bazarms

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články