+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Tolik druhů stylových křesel. Které je pro vás?

Správné křeslo vyberete jednoduše, a to dvěma kroky. Zaprvé, musí to být láska na první pohled. Jakmile ho uvidíte, jiné už chtít nebudete. Zadruhé se musíte zamilovat na první dotek. Hned jak ho vyzkoušíte, už nebudete chtít vstát. Toto jsou dvě základní věci, díky kterým získá místo u vás doma. Jistě namítáte, že na trhu dnes existuje nepřeberné množství tohoto bytového doplňku, proto není jednoduché zvolit vyhovující kousek. Od toho je tu náš e-shop, kde nabízíme křesla různých designů a stylů. Rádi vám s výběrem pomůžeme. Podívejte se naše tipy.

Dřevěné stylové křeslo

Křeslo pro babičku či dceru? U nás to není problém

Vzpomínky na dávná léta určitě oživí nádherný zelený ušák s květinovým potahem a podnožkou HAMAR. Je to ideální dárek pro vaše prarodiče. A blíží se Vánoce. Co vy na to? Toto stylové křeslo se hodí jak do nového interiéru, tak do místnosti vybavené starším nábytkem, například do chalupy. Vzniklá představa vyzývá ke čtení knih za mlhavého rána a popíjení kávy při západu slunce, tedy ideální pro odpočinek. Samozřejmě, parádu udělá i v dětském pokoji. Naprostým originálem je také čalouněné pestrobarevné prošívané patchwork křeslo Chesterfield - MOLDE, které rozzáří každý pokoj.

Co se týče dětských pokojů, ani zde nejsme pozadu. Co takhle pořídit dceři skvostné vysoké křeslo v příjemné růžové barvě. Určitě jej ocení, stejně tak jako sedací vak Evergreen House Dea, kde se skvěle lenoší. Samozřejmě tu máme i variantu pro chlapce, a to v podobě sedacího vaku s motivy Londýna.

designové houpací křeslo bazar ms

Stylové křeslo, které prozáří váš domov

Nezapomněli jsem ani na vás. Určitě čekáte na tipy stylových křesel do vašeho krásného obývacího pokoje, kde už schází jen tento kousek nábytku. Křeslo s podnožkou Kare Design zaujme na první pohled a bude ladit s tmavým i světlým nábytkem. Vytvořte si tak doma relaxační koutek, který lze doplnit stylovou stojací lampou, které nabízíme samozřejmě také. Dalším tipem je pohodlné tmavě modré křeslo Bydgoskie Marion, které se bude nejlépe vyjímat v kombinaci se severským stylem. Tento kousek může zdobit i vaši kancelář a vaši obchodní rivalové k vám zajisté rádi zajdou na kávu.

Sníte někdy o návratu do dětských let? Kdo z nás kdy nevynechal možnost posadit se do houpacího křesla. Pro chvilky odpočinku nabízí náš e-shop designové houpací křeslo Geese Noe s podhlavníkem. Až se v něm pohodlně usadíte, určitě si na nás vzpomenete.

Kvalitní designové křeslo

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články