+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Toužíte po odpočinku v obýváku nebo pracovně? Zkuste lenošku.

I ten největší workoholik potřebuje čas od času chvilku odpočinku. Už jste okusili kouzlo lenošek?

lenoška

Co je to ta lenoška?

Nejprve si ji pojďme pořádně představit. Není to ani křeslo, ani gauč, je to možná něco mezi tím. Lenoška je svým tvarem uzpůsobene tak, abyste se do ní mohli pohodlně uložit / usadit, do polo lehu - polo sedu a mohli si plnými doušky vychutnávat relax u oblíbené knihy či filmu, nebo si mohli "dát dvacet" po dobrém nedělním obědě. Často bývá doplněna designovým polštářkem barevně sladěným s lenoškou.

Do obýváku i pracovny

Lenošku můžete umístit do obývacího pokoje, do svého koutku, který je doplněn lampičkou, koberečkem a odkládacím stolkem. Pokud máte rádi pastelové barvy a jste romantická duše, prohlédněte si lenošku MERI. Lenoška je ale i skvělým a praktickým doplňkem v pracovně nebo v kanceláři. Určitě to znáte, že po dlouhé namáhavé práci je potřeba pořádně vydechnout. Do těchto prostor je pak dobré volit střídmější design, líbit by se mohla sametová lenoška Cosmopolitan Design Vienna nebo šedá lenoška.

pohovka s lenoškou

Multifunkční kousek nábytku

Kromě již zmíněného lenošení, může plnit i další funkce. Některé lenošky mají praktické úložné prostory, kam schováte deky, knihy i další věci, které chcete mít uklizené, když je zrovna nepoužíváte. Takovou skrýš nabízí lenoška PESSAC nebo růžová lenoška MERI - ta je dokonce rozkládací, a tak poslouží i jako lůžko pro příležitostné přespání v kanceláři, nebo jako lůžko pro hosty.

I rozkládací sedačka ABERDEEN je takové univerzální multifunkční křeslo - lenoška, vlastně i postel, zkrátka vše dohromady za jednu cenu.

Do samostatné kategorie pak patří pohovka s lenoškou, kde u rohového gauče využíváte jednu stranu právě jako lenošku. Pro představu je možné prohlédnout si tuto nabídku.

Pořiďte si lenošky levně

Je to jeden z nejpohodlnějších kousků nábytku, přesto ji má málokdo. Možná jsou zažité představy, že lenošky jsou jen pro "smetánku", ale tak tomu není, pořídit lze lenošku levně. Když s výběrem nebudete pospíchat, počkejte si na akci "lenošky výprodej" a ušetřete nemalou částku.

lenoška bazar

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články