+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Udělejte si radost novou stojací lampou z našeho bazaru

Přichází podzim. S ním deštivé, větrné období a brzké stmívání. Nepropadejte však panice. Nastává také čas krásných chvil se svými blízkými strávených doma u krbu. Budete na sebe mít více času, tak si tyto chvíle zpříjemněte, jak jen to jde. Zapalte vonné svíčky nebo rozsviťte designové stojací lampy z našeho bazaru.

Stojací lampa z bazaru ms

Pojďme si rozsvítit na stojací lampy

Interiér si jednou za čas zaslouží změnu. Nemusíte kupovat nový nábytek, stačí se zaměřit na dekorace. Věřte, že dokážou divy. Nyní nemáme na mysli obrazy, vázy či bytové textilie. Zaměříme se na bytové doplňky, jako jsou stojací lampy. Tento doplněk rozsvítí haly, chodby, dětské pokoje, ložnice, a hlavně obývací pokoje. Lampy jsou zajímavým prvkem i v kosmetických či jiných salonech. Nejčastěji se s těmito svítidly setkáváme vedle pohovek či křesel. Přináší nám více světla například na čtení knih. Lampa však může stát i sama o sobě v rohu místnosti či vedle komody.

Kvalitní stojací lampa - trojnožka

Jestliže upřednostňujete známé značky, co třeba luxusní stojací lampa Prada? Tento kousek s moderním potiskem udělá parádu, ať už jej umístíte kamkoliv. Stínítko je opravdu nápadité a zaujme na první pohled. Stejně tak rozzáří místnost lampa Rainbow, která se hodí k nábytku z tmavšího dřeva. Naprostou jedničkou oblíbenou u zákazníků je na našem e-shopu volně stojící lampa Evergreen Lights Triple Legs. Její čisté provedení a barvy se hodí kamkoliv. Samozřejmě nabízíme i kousky ve veselejších barvách, které patří hlavně do dětských pokojů. Okrově žlutá lampa značky Leitmotiv Decova je toho důkazem. A pro ty odvážnější z vás představujeme originální lampu s nevšední konstrukcí Homitis Tower, která poslouží i jako knihovna.

Objednání z pohodlí domova a rychlé doručení

Dáváme vám zapravdu, výběr je dnes složitý. Na trhu existuje mnoho tvarů, barev i velikostí. Jak vybrat tu správnou stojací lampu? Pokud máte byt zařízený v jednoduchých barvách, můžete si dovolit barevné, pestré i asymetrické provedení. Naopak, pokud místnost hýří barvami, doporučujeme jednobarevný nadčasový kousek. Ani náš e-shop není v nabídce pozadu, za rozumnou cenu tu seženete stylové kousky. A navíc, objednávku ihned odesíláme, veškeré zboží máme skladem.

Levná stojací lampa

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články