+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Dekorativní zrcadlo - nejen praktický kus nábytku, ale i pěkná dekorace

Zrcadlo má svou nezastupitelnou roli. Do zrcadla je dobré nahlédnout alespoň ráno před odchodem z domu. Má ale i funkci dekorativní.

zrcadlová dekorace na zeď

Zrcadlo do každé místnosti

Lidé mívají zrcadlo hlavně v předsíni, aby mohli zkontrolovat svůj vzhled, než opustí domov. Zde bývají většinou nástěnná, situovaná na výšku, aby byla vidět celá postava. Takovým je zrcadlo Styler Lustro Lahti v dřevěném dekoru.

Stále oblíbenější jsou ale dekorační zrcadla, která můžete umístit do jakékoliv místnosti. Nástěnné zrcadlo Kare Design Sun Storm ve tvaru slunce rozzáří stěnu nad pohovkou i nad postelí. Designová zrcadla nabízí značka Mauro Ferretti, ta jsou často ve zlaté barvě s blýskavými prvky. Dekorativní zrcadla bývají výrazným prvkem, který vnáší osobitý nádech do interiéru. Designové zrcadlo Surdic Espejo Decorado Kentia je ukázkou originálního vzhledu.

designové zrcadlo

Populární jsou také zrcadlové dekorace na zeď, které, jak už pojem napovídá, zastávají funkci jak zrcadla, tak i dekorace. Může to být dekorativní zrcadlo Stain, jehož kroužky zrcadlového vzhledu rozmísíte dle své fantazie, tak i sada 3 zrcadel PT Living Out of balance ve žluté barvě.

Zajímavým kouskem je komoda se zrcadlovým povrchem LENS.

dekorativní zrcadlo

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články