+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Puf: víte co to je a jaké jsou druhy?

Chcete jít s dobou, co se interiérů a designu týče? Pak pro vás máme bytový doplněk, který je praktický, originální a hravý. Sedací puf, pevný polštář bez opěrky. Ač si mnoho z nás myslí, že se jedná o novinku, nenechte se zmást. Jeho původ sahá až do Osmanské říše, kdy sedět na pufu byla oproti sezení na zemi výsada. Používali je i králové, takové pufy byly však mnohem větší a bohatě zdobené. Dnes je puf hojně využíván i jako dekorace, o jeho funkci však rozhodnete vy sami. Pokud sháníte levný a zároveň kvalitní puf, podívejte se na nabídku našeho e-shopu.

Háčkovaný puf

Puf jako relaxační a designový doplněk

Tento produkt má mnoho výhod. Je lehce přenositelný, můžete jej tak stěhovat dle libosti z pokoje do pokoje. Je originální, takový stylový doplněk nemá doma každý. A hlavně, je velmi pohodlný. V současné době jsou trendem pletené a háčkované pufy v různých barvách, které najdou své místo jak v dětském pokoji, tak namísto křesel v obýváku.

Například ručně háčkovaný kulatý růžový polštář na sezení 50x35 cm - CONRAD vaši holčičku určitě překvapí. Může si na něm hrát a lenošit. Zároveň je to roztomilý dekorační prvek do dětského pokojíčku. Samozřejmě nabízíme variantu i pro kluky, a to kulatý béžový polštář na sezení 40x25 cm - CONRAD. Nakonec proč skončit jen u jednoho, pokud si pořídíte více kousků, můžete dítěti vytvořit relaxační koutek, který pokojíček zútulní.

V obývacích pokojích najdete tyto sedací polštáře kolem konferenčního stolku nebo vedle gauče. Někdo je využívá i jako podnožku pro nohy. V případě malého prostoru lze jimi nahradit křesla. Ke konci dne pak puf můžete umístit pod stolek, aby vám nezabíral místo. Je to tedy chytré řešení do menších interiérů. Do obýváku doporučujeme tlumenější barvy, kulatý tmavě šedý polštář na sezení - CONRAD v šedé barvě se bude hodit k jakémukoliv typu nábytku, stejně tak sedací vak ze šedého polyesteru - LINEN DROP. Fantazii se však meze nekladou, jestliže je váš interiér zařízen v jemném tónu, proč jej nerozstřelit žlutým pufem.

Sedací puf

Jak nevšedně využít puf? Taburetka či posezení na zahradě je to pravé

Na našem bazaru najdete i luxusnější verze pufu, takzvané taburetky.  Puf Windsor & Co Sofas Astre se sametovým potahem dodá prostoru nádech vznešenosti. Stejně tak WICHITA, taburetka v příjemné hnědé barvě s úložným prostorem. Je pevnější, může tedy sloužit i jako podnožka či stolička.

Uspořádejte si v létě na zahradě narozeninovou oslavu či slavnostní oběd. Do stínu stromu stačí umístit palety s pevnou deskou, přikrýt je ubrusem a kolem rozmístit pufy. Když ještě na strom rozvěsíte světýlka, návštěva nebude chtít odejít a vy budete nezapomenutelný hostitel.

Levný puf z bazaru

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články