+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Designová křesla pro váš interiér

Křeslo je nepostradatelným kusem nábytku snad každého interiéru. V posledních letech však často převažuje jeho funkce "designové třešničky".

designové křeslo

Koutek s křesílkem ocení každá žena

Designové křeslo najdete nejčastěji v obývacím pokoji u pohovky a konferenčního stolku. Stále oblíbenější je ale tzv. čtecí koutek. Takové místečko stranou od centra rodinného dění, kde si většinou ženy zařídí svou část místnosti, kde nechtějí být rušené. A právě hlavní chloubou takového místa bývá designové křeslo, ušák, který slouží pro relaxaci po náročném dni. Vedle něj nesmí chybět odkládací stolek na šálek kávy nebo sklenku vína, přihrádka na oblíbenou knihu nebo časopis a v neposlední řadě puf pod nohy. Pokud chcete mít podnožku sladěnou s křesílkem, prohlédněte si Křeslo s podnožkou Kare Design nebo Polohovací křeslo s taburetem OLAND II. Pro vyšší postavy je vhodné vysoké, romanticky zbarvené Růžové křeslo Noti Gap.

moderní křeslo

Designová křesla jako součást pracovního prostředí

Designová křesla najdete i v pracovně nebo kanceláři, kde do nich můžete usadit návštěvu. Zde by se mohlo hodit otočné Sametové křeslo VAKSALA, které můžete umístit i přímo k pracovnímu stolu.

Křeslo designové může být mnohdy daleko výraznější než křeslo v klasickém stylu. Chcete-li si chcete pořídit designové křesla, jste na našem e-shopu správně.

Svou roli zastanou designová křesla bezpochyby také ve vstupních halách, kde jsou to první, co každý po vstupu dovnitř obdivuje. Ve větších halách si můžete dovolit prostorově výraznější křeslo, jakým je třeba Tyrkysové křeslo Etap Sofa Albate či Bílé kožené křeslo LEIRA.

křeslo designové

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články