+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Bílý konferenční stolek je stálicí a hodí se skoro do každého obýváku

Ač se to na první pohled nezdá, konferenční stolek bývá středobodem obývacího pokoje. Trávíme u něho hodně času. S přáteli nad kávou, s dětmi nad úkoly a deskovými hrami a s partnerem při důležitých rozhovorech. Na jeho výběru bychom si měli dát záležet, přece jen ho kupujeme na delší dobu. Za nadčasový je považován bílý konferenční stolek, který se hodí téměř do každého stylu bydlení. A pokud vás po čase omrzí, stačí na něm vyměnit dekorace či použít pěkný běhoun.

bílý lesklý konferenční stolek

Proč zvolit právě bílý konferenční stolek?

Na tuto otázku je snadná odpověď. Je nadčasový. Můžete ho kombinovat s různými barvami. Bílá barva působí také vzdušně a opticky zvětšuje prostor. Bude si skvěle rozumět s každým typem interiéru, od nordic po boho styl. Můžete vybírat mezi matnou a lesklou plochou, různými materiály, velikostmi a tvary. Na našem bazaru určitě najdete svůj vysněný kousek, ať už máte garsonku či vilu.

A jak to bude konferenčnímu stolku ve vašem obýváku nejvíce slušet? Doporučujeme pořídit pod stolek hezký kusový koberec. Můžete si dovolit i vícebarevný, pod bílým stolkem nebude působit chaoticky. Rady a tipy ohledně koberců naleznete v našem minulém článku. Chytré je také zvolit konferenční stolek s úložným prostorem, kterým většinou bývá spodní polička. Časopisy, brýle a další věci tak budete mít vždy při ruce a zároveň uklizené.

Výhody nákupu konferenčních stolků u nás
Všechny nabízené stolky máme skladem
Konferenční stolky pro vás máme připraveny k rychlé expedici
Odborně smontováno
Stolky dodáváme již sestavené, takže ušetříte čas (a své nervy)
Originální designové kousky levně
Nabízíme značkové stolky za zlomek původní ceny

konferenční stolek bílý matný

Nepropásněte stylové konferenční stolky za výhodné ceny

Myslíme na vás i v případě bílých stolků do obýváku. Naše nabídka je pestrá, pojďte se podívat. Rádi byste stolek s odkládací plochou? Bílý konferenční stolek Ragaba UFO je zajímavý svým kulatým tvarem a určitě vám poskytne dostatečně velkou užitnou plochu. Pro ty, kteří rádi experimentují, máme v zásobě bílý konferenční stolek Rafevi Kipp v minimalistickém stylu se zajímavým dřevěným doplňkem.

Pokud chcete vašemu obýváku dát punc luxusu, pomůže vám k tomu naprosto originální kousek, a to bílý konferenční stolek s mramorovým vzhledem a zlatými nohami MALIBU. Tento neobyčejný moderní stolek si určitě zamilujete. Díky svému tvaru působí neobvykle i konferenční stolek Glow. Hodit se bude jak k bílému, tak k dřevěnému nábytku.

Jestliže jste spíše pro klasiku a jednoduchost, zaujme vás bílý konferenční stolek Furnhouse Fly s nohami z bukového dřeva. Až vás v obýváku omrzí, přemístěte ho do dětského pokoje. Uvidíte, že i zde udělá parádu.

Prohlédněte si další zajímavé konferenční stolky bílé barvy

UKÁZAT DALŠÍ BÍLÉ KONFERENČNÍ STOLKY

bílý konferenční stolek

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články