+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Designové koberce levně v našem bazarovém výprodeji

Je to taková třešnička na dortu, poslední tečka, která dokáže zútulnit interiér. Řeč je o kobercích a v tomto článku nabídneme pár tipů z našeho e-shopu, jak pořídit koberce levně.

designové koberce

Designové koberce nemusí být zátěží pro Vaši peněženku

Pořídit si koberec levně nemusí být zdaleka takový problém, jak by se možná mohlo zdát. Stačí si ohlídat probíhající akce, počkat právě na koberce výprodej a úspěch je zaručen! Pojďme se už ale podívat na vybrané kousky z naší výprodejové nabídky. Designový koberec Universal Amy Multi Duro zaručeně oživí celou místnost a dodá jí šmrnc! O trochu méně výrazný, za to také vkusný, je koberec Universal Artist Dray v neutrální šedé barvě.

hnědý levný koberec

Univerzální kousky do každé místnosti

V posledních letech se do popředí dostávají multifunkční koberečky, které jsou velice snadné na údržbu a jsou dokonce pratelné v pračce. Spodní strana je protiskluzová, a tak je jejich využití opravdu široké; kromě umístění pod konferenční stolek v obýváku můžou sloužit v koupelně jako předložka u vany nebo sprchového koutu, ale i jako kobereček u postele pro pohodovější ranní vstávání. Jejich místo může být klidně i v předsíni u botníku. I tyto kousky lze najít na našem e-shopu v designovém provedení, jako příklad se podívejte na Koberec Vitaus Junio nebo Koberec Vitaus Mula Paro. Pokud volíte raději střídmější vzhled, mohl by Vás zaujmout kulatý koberec Vitaus Zinno s převahou bílé barvy či heboučký Žlutý koberec Milano.

levný koberec z bazar ms

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články