+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Nástěnné hodiny: designové, moderní i vintage nakoupíte u nás levně

Stejně tak, jak ubíhají naše dny, ubíhá i čas. Ten je pro nás velmi důležitý, protože se podle něho celý život orientujeme. Proto jsou již po dlouhá desetiletí součástí domovů hodiny. Někdo preferuje hodinky na ruku, nejvíce oblíbené jsou však nástěnné hodiny, o kterých je i tento článek. Rádi bychom vám připomněli, jak důležitý tento bytový doplněk je a jak může designově obohatit váš domov. Seznámíme vás i s nabídkou našeho bazaru, kde najdete krásné kousky skladem za skvělé ceny.

moderní hodiny na zeď

Designové a moderní hodiny budou u vás doma třešničkou na dortu

Nástěnné hodiny najdou své využití ve všech místnostech. Kolikrát jste se jistě přistihli, že potřebujete rychle vědět aktuální čas a hodinky na ruce vám chybí. S nadějí se tak otočíte na zeď, kde jsou pro vás nástěnné hodiny jistotou.

Na dnešním trhu existuje nepřeberné množství tvarů, barev, designů a materiálů, z nichž jsou hodiny vyrobeny. Nejčastěji se setkáváme s kovem, dřevem, sklem, keramikou a dalšími. Do každého bytového stylu se hodí něco jiného. Pro industriální styl jsou to jednoznačně kovové hodiny, pro rustikální naopak dřevěné. Zde si opravdu každý přijde na své. Tento bytový doplněk by měl také ladit s ostatním vybavením interiéru.

vintage hodiny na stěnu

Tipy pro nástěnné hodiny z našeho e-shopu

Například v kuchyni jsou hodiny při vaření opravdu potřeba. Doporučujeme jednoduché bílé nástěnné hodiny Karlsson Charm, jejichž elegance vás dostane. Do obývacího pokoje či chodby jsou tou pravou volbou černé nástěnné hodiny Roman Clock 2 laděné do skandinávského stylu. Díky jejich designu se však hodí téměř do každého interiéru. Těm, kteří fandí minimalismu, udělají radost nástěnné hodiny House Nordic Paris.

Co se týče dětského pokoje, lepší jsou hodiny s čísly, aby vaše dítě nebylo zmatené. Hravost nástěnných hodin Alejandro vašeho potomka určitě zaujme a pokojíček získá veselejší atmosféru. Příjemnější budou tišší hodiny, které nebudou budit tikotem vaše nejmenší ze spánku.

Moderní vintage hodiny jsou jedničkou na trhu

Na konec jsme si nechali aktuálně nejpopulárnější typ hodin, a to vintage nástěnné hodiny, které se skvěle hodí na chalupy, či do provence, rustikálních a venkovských interiérů. Bílé nástěnné hodiny Brandani Vintage s retro prvky jsou toho důkazem.

Další inspirace nástěnných hodin

ZOBRAZIT AKTUÁLNÍ NABÍDKU NÁSTĚNNÝCH HODIN

kovové hodiny

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články