+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Hledáte polstrované dřevěné židle do kuchyně? Máme pro vás tipy na ty nejhezčí

Váš domov, a především váš kuchyňský prostor, si zaslouží krásné a kvalitní židle. Proto pro vás máme tipy na dřevěné polstrované židle do kuchyně. Na tomto druhu nábytku opravdu nešetřete. Židle používáte každý den. Ať už při čtení, jídle, povídání s rodinou či jen tak, když potřebujete ulevit nohám. Dnes existuje nepřeberné množství těchto produktů. Máte tedy výhodu velkého výběru, aby vše zapadlo do jednoho stylu.

dřevěné polstrované židle

Proč si pořídit právě polstrovanou židli?

Výhoda těchto židlí je hlavně příjemné a měkké sezení. Nesedíte na tvrdé ploše a nemusíte shánět podsedáky. Polstrovaná židle také vzbuzuje dojem útulnosti a hřejivosti. Můžeme dokonce říci, že je to stylová dekorace na nábytku. Do barvy polstrování či nábytku můžete ladit například závěsy či dekorační polštářky. Celek bude vypadat opravdu originálně.

Jako příklad uvádíme barovou židli Actona Dima Bar s dřevěným podnožím. Její šedé polstrování je velice moderní, a pokud jej sladíte s dalšími textiliemi v bytě, prostor bude vypadat skvěle a nadčasově. Jelikož se jedná o barovou židli a tmavě šedou barvu, bude pěkné ji doplnit černými doplňky na bar. Například černými svíčkami či skleničkami na víno.

polstrované židle do kuchyně

Dřevěné polstrované židle do kuchyně

Dáváte přednost dřevu, co se týče materiálu? Souhlasíme s vámi, dřevěný nábytek nikdy nevyjde z módy a přináší k vám domů kus přírody. Jídelní židle Sellene s béžovým polstrováním se hodí skvěle k hranatému i kulatému jídelnímu stolu. Díky ergonomicky tvarované opěrce zad také dohlédne na správné zdravé sezení. Dalším tipem z našeho bazaru je černá jídelní židle. Kombinací černé barvy a dřevěného podnoží vynikne zvláště v industriálním a severském stylu bydlení. Tento typ židlí se hodí i do kanceláří.

Z polstrovaných barových židlí nebudete chtít slézt

U zákazníků je velmi oblíbená šedá barová židle La Forma Nilson, která dodá šmrnc do Vašeho interiéru. I když nemáte bar, můžete ji umístit ke kuchyňské lince, kde udělá velkou parádu. Nemůžeme zapomenout ani na barovou židli s nohami ze dřeva kaučukovníku Marckeric Divo.

Podívejte se na další produkty z našeho e-shopu. Nebudete litovat. Židle máme skladem a za příznivé ceny. Vytvořte si z části kuchyňské linky bar, přikupte barové židle a návštěvy se k vám jen pohrnou.

polstrovaná židle

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články