+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Móda různorodých designů jídelních židlí je tu!

Obecně je vnímáno, že k jídelnímu stolu patří stejné jídelní židle. Jedná se o zažité dogma, které se pokusíme v tomto článku vyvrátit. Dejte sbohem fádnosti a pusťte si do vašeho domova originalitu. Co takhle mít každou židli odlišnou? Kdo nemá rád uniformitu či chce zkusit něco nového, je tento článek právě pro něj. Na našem e-shopu nabízíme levné jídelní židle v různých designech, výběr už je jen na vás.

Židle k jídelnímu stolu

Jedinečný domov díky moderním jídelním židlím

Pokud máte rozměrnější byt s velkou jídelnou, zajisté nebudete váhat a pořídíte si prostornější jídelní stůl. V tomto případě si můžete dovolit i robustnější židle, s plnými a vyššími opěrkami. Dokonce mohou být i s područkami. Na našem e-shopu nabízíme několik takových kousků, například jídelní židli Rustymasivního mangového dřeva a ratanu. Jen pouhý pohled na ni vás přenese do exotiky plné příjemných vůní a květin. Líbí se vám ta představa? Tak proč nepořídit tapetu v jungle stylu a jídelnu ozdobit mnoha zelenými vyššími rostlinami? Jestliže máte raději klasiku, vybírat můžete z černých, šedých i bílých jídelních židlí.

Kdo bydlí v menším bytě, nemusí zoufat. Pravou volbou do menších prostor je užší bílá jídelní židle Rowico Lotta z kaučukovníku nebo Rowico Ella z břízy. Pořiďte si po vzoru známého seriálu Přátelé menší jídelní kulatý stůl a obklopte ho solitérními židlemi v různých barvách a tvarech.

Nechte se inspirovat nabídkou židlí z našeho e-shopu

 Zobrazit aktuální nabídku židlí v našem bazaru

Jídelní židle mohou být unikátním doplňkem nejen u stolu

Nevnímejte jídelní židli jako kus nábytku, který má své předurčené místo u stolu. Když designovou židli Actona Riano umístíte do rohu místnosti či do haly a vedle ní postavíte stylovou stojací lampu, budou vám vytvořený koutek závidět i návštěvy. Tento produkt je v čistém skandinávském stylu a uplatnění najde ve všech typech domácností. Podobný originál lze udělat ze židle Rowico Carmen, na kterou jen umístíte stylový květináč s rozkvetlou rostlinou.

Nezapomínejme na pracovnu. V souvislosti s výprodejem jídelních židlí na našem e-shopu je možné za pár korun objevit krásné a originální kousky, díky kterým bude práce hned příjemnější. Podívejte se na křesílko Actona Dima v netradiční zelené barvě či koženkovou židli DAN-FORM Denmark Cloud v hnědé barvě, která dodá místnosti punc luxusu.

Jídelní židle bílá z bazaru ms

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články