+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

K čemu využít bílý odkládací stolek?

Bílý odkládací stolek. Mnohdy neprávem opomíjený bytový doplněk, pro designéry však znak stylově zařízeného bytu. V tomto článku vám dokážeme, že tento kousek může zkrášlit i váš interiér. Využití najde ve všech místnostech, od obývacího pokoje po ložnici. Může totiž nahradit konferenční i noční stolek. Pojďte spolu s námi nahlédnout do světa odkládacích stolků v moderní bílé barvě. Pokud vám padne do oka, máte vyhráno. Vydrží vám léta a díky jeho lehkosti ho můžete přemísťovat, kam se vám zlíbí.

bily odkladaci stolek

Bílý odkládací stolek bude vašemu obýváku slušet

Tento druh stolků lze využít v mnoha směrech. Může nahradit stolek konferenční, což je využíváno zejména v menších panelákových bytech. Na odložení nápoje, brýlí, ovladače či knihy, jeho menší velikost bez problémů stačí. Bílý odkládací stolek Actona Pop v netradičním originálním designu se hodí zejména do dnes tak oblíbených severských interiérů. Díky jeho chytrému zpracování jej můžete nastavit do různých tvarů. Pokud máte větší obývací pokoj, doporučujeme ho využít jako kávový stolek vedle pohovky či křesla.

Kulatý odkládací stolek Softline Boggie White můžete mimo výše uvedené využít i jako malý bar. Fantazii se opravdu meze nekladou. Díky svému tvaru lze stolek zasunout k pohovce a tím ušetříte místo. Koneckonců je hodně využíván i jako dekorace, stačí na něho položit vonnou svíčku či stylovou vázu a vyplnit jím prázdný prostor v místnosti.

odkládací stolek bílý lesk

Odkládací stolky v každé místnosti

Možná se budete divit, ale své uplatnění najde i v dětském pokoji. U bílého odkládacího stolku Nordifra Kasi z olšového dřeva mohou děti kreslit a tvořit. Pěkné je umístění uprostřed pokoje. Navíc bílá barva je znakem nadčasovosti a optického zvětšení interiéru.

Určitě si říkáte, a co ložnice? Bílý odkládací stolek Tomasucci Turneta plně nahradí stolek noční. Obsahuje i odkládací zásuvku, nejnutnější věci tak budete mít vždy při ruce. Pamatujte, že stolek by měl být vyšší než postel. Navíc by měl ladit s ostatním vybavením interiéru. Na druhou stranu je pravda, že bílá barva se hodí ke všemu.

Odkládací stolky v bílé barvě doporučujeme využít i v předsíni a chodbě. V předsíni na ně můžete umístit mističku na odkládání klíčů, v chodbě má pak spíše dekorativní funkci. Pokud rádi experimentujete, co říkáte na jedinečný odkládací stolek Essey Illusion Ice? Vsadíme se, že ohromí každého, kdo jej uvidí. Jestliže vás odkládací stolky zaujaly, více produktů najdete na našem e-shopu.

odkládací stolek kulatý bílý

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články