+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Kupte s předstihem lehátka na zahradu a ušetřete díky našemu jarnímu výprodeji

Období teplého počasí již klepe na dveře a je na čase začít se věnovat vašemu exteriéru. V létě a na jaře přeci jen trávíte venku více chvil, tak proč si to neudělat hezké. Myslíme na vás také na našem bazaru, kde máme širokou nabídku zahradního nábytku a mnoho produktů máme ve výprodeji. Můžete zde najít opravdový poklad za super ceny.

zahradní lehátko bazar

Zahradní lehátka levně do každé zahrady

Není nad to, když si po náročném dni v práci uděláte chvilku pro sebe. A kde jinde než na zahradním lehátku. Můžete se tu pohodlně natáhnout či si jen sednout k oblíbené knížce. Lehátka doporučujeme umístit na terasu, třeba vedle venkovního posezení. Další možností je molo vedle bazénu, klidně však mohou stát i na trávě. Dalším kouzelným místem je umístit lehátko pod strom. Sami si pak rozhodnete, zda chcete být ve stínu či se naopak vyhřívat na sluníčku. Každá možnost má něco do sebe a je jen na vás, co vám bude lépe vyhovovat.

zahradní lehátko levně

Originální zahradní lehátka a jejich doplňky

Chcete být moderní a jít s dobou? Aktuálně se těší velké oblibě plážová lehátka, zvláště mezi mladými. Udělejte radost svým dětem, může to být pěkný dárek, který je možné na zimu nastěhovat do dětského pokoje. Bude se vyjímat i u venkovního baru namísto barové stoličky. Stačí nad pult rozvěsit barevná světýlka a výsledný dojem podvečerní párty bude dokonalý.

Je nám jasné, že aby bylo dosaženo maximálního pohodlí, je třeba sedět v měkkém. V nabídce máme i dekorační polštáře, kterým jsme věnovali jeden z minulých článků.

Pokud se vám část lehátka rozbila, není problém dokoupit náhradní díl, kterých máme nespočet. Můžete se sami přesvědčit, jeden příklad za všechny představuje náhradní díl pro černé polohovací zahradní lehátko Le Bonom New York. Nemá cenu kupovat celé nové zahradní lehátko, když stačí levně dokoupit jen jeho část.

lehátko na zahradu

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články