+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Levné obrazy na stěnu udělají radost vám i vašim blízkým

Obraz na stěnu je nejjednodušším řešením, jak zpestřit a zkrášlit svůj domov. Již dávno neplatí, že zdi by měly zdobit pouze drahé obrazy od známých umělců. Dnes je na trhu nespočet obrazů, od olejomaleb po fotoobrazy. Zde více než jinde platí, „za málo peněz hodně muziky“. Originální a krásné obrazy najdete i na našem bazaru. Nabízíme je za výhodné ceny, a navíc máme tyto produkty skladem. Nebudete tak na ně čekat dlouho.

obrazy na zeď levně

Proč si pořídit levné obrazy na zeď

Odpověď je jednoduchá. Je to stylová dekorace, která upoutá pozornost. Nad obrazem se můžete zamýšlet či na sebe nechat působit emoce, které vyvolává. Pozor však při jeho výběru, berte v potaz několik faktorů:

  1. Velikost obrazu volte podle prostoru, který máte k dispozici. Velký obraz totiž opticky zmenšuje místnost. Do malého pokoje je výhodnější koupit malý obraz, například obraz Tablo Center Girl With Cigarette, jehož rozměr je 20x30 cm. Naopak do velkého prostoru si můžete dovolit větší rozměr.
  2. Dále je třeba sladit tuto dekoraci se stylem vašeho interiéru. Pokud máte domov zařízený ve venkovském stylu, je lepší si pořídit obraz v rámu. V tomto případě doporučujeme nástěnný obraz Vintage Flowers. Do těchto interiérů zapadnou spíše olejomalby. Do moderního stylu bydlení si můžete dovolit obrazy bez rámu, jako jsou fotoobrazy či plakáty. Spíše než krajinky a portréty sem skvěle padne abstraktní umění.
  3. Pozor na barvy, kterými obraz disponuje. Žlutá vyvolává kreativnost, modrá uklidňuje a červená působí agresivně. Například podsvícený obraz Gaia ve vás bude vzbuzovat klid a pozitivní energii. Určitě mu budete věnovat více než jeden pohled.

obrazy levně

Vícedílné obrazy jsou skvělým dárkem pro vaše blízké

V současnosti jsou trendem vícedílné obrazy. Radost udělají i vašim dětem v pokojíčku. Trojdílný obraz Baby Pink zútulní díky své roztomilosti království vašich nejmenších. Tento typ obrazu je také vhodným dárkem. Co takhle pořídit mamince do kuchyně trojdílný obraz Pineapple, který svými barvami povzbudí chuť k jídlu? Nebo manželovi do pracovny vícedílný obraz Tree odrážející inteligenci majitele? Výběr necháme na vás. Tak neváhejte a udělejte radost nejen sami sobě.

obrazy na stěnu levně

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články