+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Nástěnné lampičky a osvětlení aneb co vybrat na zeď

Nástěnné lampičky. Světlo domova, které zútulní interiér nejen za dlouhých zimních večerů. Pořiďte si tento stylový a nevšední bytový doplněk, který bude krásnou dekorací a vaším praktickým pomocníkem. Posviťte si na čtení pohádek v dětském pokoji, ozdobte si chodbu či mějte kvalitní odraz v zrcadle pod světlem lamp z našeho e-shopu. Produkty máme skladem, za rozumnou cenu a nabídka je opravdu široká.

Nástěnná lampička z bazar ms

S nástěnným osvětlením budete mít interiér jako na zámku

Lampičky na zdi vám udělají radost ve všech místnostech. Vybírejte tak, aby ladily s nábytkem v pokoji. Naším tipem je umístit dvě nástěnné lampy do chodby, popřípadě haly a mezi ně pověsit zrcadlo či obraz. Tyto věci se dají sehnat levně a budete překvapeni, jaké kouzelné místo vám doma vznikne. Zvláště za tmy vynikne jejich záře odrážející se v zrcadle nebo osvětlující malbu na stěně. Vzbudí ve vás dojem luxusu a vytříbeného designu. Z naší nabídky jsou pro tento prostor ideální černé nástěnné svítidlo Opviq lights Sword nebo USB lampička SULION Robert. Oba druhy jsou k dispozici ve více kusech.

Velmi praktické využití mají nástěnné lampy v koupelně nad zrcadlem, kde je ostré světlo nejvíce potřeba. Příjemné je i ve chvíli, kdy relaxujete ve vaně. Poskytne vám přítmí, které od centrálního osvětlení nemůžete očekávat.

Jsou případy, kdy osvětlení na stěně může nahradit hlavní světlo či lustr. Jestliže máte v jídelně stůl u zdi, nejlépe řešené osvětlení bude nástěnné svítidlo Glimte Sconce Bibi Aida Joint Medium Black Uno, které si v několika kloubech můžete natočit dle potřeby a prostoru. V klidu a při světle si tak můžete u stolu číst či vyšívat.

Levná nástěnná lampička

Nástěnná lampička v pokojíčku je branou do světa pohádek

dětském pokoji tento bytový doplněk opravdu oceníte. Pokud má váš potomek stůl u stěny, nemusí mu plochu pracovní desky zabírat stolní lampa, stačí ji pověsit nad kraj stolu. Nezapomínejte, že při psaní úkolů a dalších kreativních činnostech je třeba pořádné světlo. Další vhodné umístění je nad postelí. Vám i vašim dětem se budou číst lépe pohádky, nenápadné bílé nástěnné svítidlo Glimte Etna White Uno či bodové svítidlo Ideal Lux vás o tom přesvědčí. Nemají vaše ratolesti rády tmu? Řešení je jednoduché, dokud neusnou, pořiďte jim do pokojíčku nástěnnou lampičku s tlumeným světlem.

 nástěnná lampička

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články