+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Pořiďte si skleněné dózy na cukr, sůl, čaj a další potraviny

Kuchyně je jednou z nejvyužívanějších místností v domácnosti. Pojďte ji zbavit nálepky „uvařit a uklidit“ a pěkně si tento prostor zkrášlete. V obchodech seženete mnoho dekorací a užitečných věcí na pečení i na vaření, my však máme na mysli velice praktickou věc, a to skleněné dózy. Uchovávat potraviny již nemusíte jen v plastových krabičkách zavřených ve skříni. Podívejte se na náš e-shop a nabídku skleněných dóz na potraviny. Vaše kuchyňské poličky se jistě rychle zaplní.

Sklěnená dóza na potraviny

Vyměňte plast za sklo a dózy vystavte na odiv

Proč doporučujeme právě tento produkt? Jedná se o praktického pomocníka nejen u hospodyněk. Ve skleněných dózách můžete uchovávat, co vás je napadne. Cukr, kávu, sušenky, houby, mouku a tak dále. V takovém případě je lepší pořídit si vzduchotěsnou dózu, například Brandani Rose Gold s elegantním víkem v měděné barvě. Pomůže vám k dokonale uspořádané kuchyni. Vždy vypadá lépe umístit více dóz vedle sebe. Ať už budou dělat parádu na poličce či kuchyňské lince, vařit se vám bude od té doby veseleji. Náš tip je umístit 3 stejné dózy různé velikosti na dřevěné kulaté prkénko a nápaditá dekorace je na světě.

Dóza sklo

Pohostěte návštěvu originálními skleněnými dózami

Na našem e-shopu objevíte i stylové kousky, které si zaslouží vaši pozornost. Dóza na sýr s dřevěným podnosem a skleněným víkem Antic Line je opravdovým pokladem na prostřeném stole. Připravené sýry tak udržíte čerstvé a oku lahodící. S touto dózou bude pro vás radostí pořádat slavnostní večeři a pořádat oslavy.

Tip na dárek: darujte dózu s vlastnoručně vytvořenou náplní

Dochází vám nápady na dárky? Zkuste namísto koupi něco vytvořit. Co třeba připravit utopence nebo nakládaný hermelín do skleněné dózy s víkem značky Kilner? Budete mít nevšední dárek, který oslavence velmi potěší. Jednak si na něm dotyčný pochutná, a hlavně mu zůstane krásná dózička, která může sloužit i jako dekorace.

Pokud nefandíte sklu, v nabídce našeho bazaru najdete i plechové dózy. Taková sada dózy na kávu, čaj a cukr v černém provedení se bude skvěle vyjímat v kuchyni industriálního či severského stylu. Tak neváhejte a vytvořte si z vaší kuchyně chloubu domova.

Skleněné dózy od bazar ms

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články