+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Pořiďte si stylový konferenční stolek ladící s vaším interiérem

Na první pohled jsou konferenční stolky považovány za pouhý bytový doplněk. Nenechme se ale zmást, plní hlavně praktickou funkci. Obývací pokoj je místem setkávání celé rodiny a odehrává se tu řada aktivit. Od ranní kávy, přes polední čtení knih, až po sledování televize v pozdních hodinách. Dávno již odzvonilo klasickým obdélníkovým stolkům, dnes jsou moderní asymetrické tvary a křiklavé barvy. Na našem e-shopu jsme pro vás připravili velké množství stylových stolků, stačí se jen podívat. V tomto článku vám navíc ušetříme čas s hledáním toho pravého kousku díky níže uvedenému návodu, jak vybrat ten správný.

Dřevěný masivní konferenční stolek

Výběr konferenčního stolku nenechte na poslední chvíli

V každé rodině má konferenční stolek jiný účel. Někde ho používají primárně malé děti a mají u něho i židličky. V tomto případě se raději vyhněte skleněné desce, leštění by se stalo každodenní povinností. Pokud si stolek pořizujete jen na odkládání ovladače a skleničky, volte menší velikost, ušetříte tím místo. Pro někoho je však obývací pokoj místem setkávání s přáteli a odehrávají se zde i menší hostiny. Na scéně je potom odkládací stůl širších rozměrů. Důležitá je také výška, konferenční stůl by neměl být vyšší než pohovka, ideálně by měl dosahovat výšky sedáku u pohovky. Srovnání s velikostí sedací soupravy se rovněž nesmí zanedbat, příliš velký odkládací stolek nepůsobí dobře u malé sedačky a naopak.

Tipy na chytrý konferenční stolek, který ušetří vaše místo

Trendem současnosti jsou rozkládací a zásuvné konferenční stolky, které poskytují chytré řešení malého prostoru. Jedním tahem tak z malé odkládací plochy získáte stůl na pohoštění celé rodiny. Náš e-shop má pro vás několik typů tohoto zboží. Dáváte přednost moderně? Potom pro vás bude sada 3 černých konferenčních stolků Actona Cross Nest tím nejlepším řešením. Hodí se do moderních interiérů, kde jim to bude slušet spolu i zvlášť. Potěšíme také vyznavače industriálního stylu sadou 2 stolků Dutchbone Saffa s krásným vzorem na desce. Představit vám musíme i bílé konferenční stolky známé značky Geese Nordic Style Messo v oblíbeném nordic stylu.

Konferenční stolek od bazar ms

Místo se dá ušetřit také odkládací deskou pod hlavní plochou stolu. Ve vašem pokoji se bude skvěle vyjímat bílý konferenční stolek Ragaba UFO, který právě tuto funkci plní.

Buďte originální a odvážní

Toužíte upustit uzdu fantazii a do vašeho obývacího pokoje vpustit veselost a hravost? Potom vaši pozornost upoutá hořčicově žlutý konferenční stolek Homitis Pipra hodící se ke všem odstínům nábytku. Vynikat bude jak mezi nábytkem z tmavého dřeva, tak mezi moderní bílou sadou. Luxusně vyhlížející je fialový odkládací stolek Tomasucci Space, který disponuje možností podsvícení. Nemůžeme vynechat ani originálně řešený antracitově šedý dřevěný konferenční stolek Marckeric Miranda v severské stylu. Nemusíte se bát, uvedené zboží máme skladem a za rozumné ceny. Přestože jsme bazar, většinu zboží nabízíme nepoužité, zcela nové.

Konfereční stolek černý

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články