+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Různé styly hodin: francouzské ve stylu provence, industriální i minimalistické

Plánujete pořízení hodin a nevíte si úplně rady, které si ze široké nabídky vybrat? V tomto článku se Vás pokusíme nasměrovat.

francouzské hodiny

Hodiny, které ladí se stylem bydlení

Při výběru hodin myslete na to, jak máte zařízený byt, aby hodiny nepůsobily rušivě, ale naopak aby to byla ta správná tečka v interiéru. Pokud jste propadli kouzlu francouzského stylu, Provence hodiny budou správnou volbou. Co byste řekli na francouzské hodiny Dakls Simmi? Tento styl bydlení je velice jemný, ideální pro všechny romantické duše.

V podobném útulném duchu jsou i rustikální hodiny. Nebojte se nedokonalostí patiny, naopak, ta dodá celému interiéru nádech starých dobrých časů. V tomto ohledu by se Vám mohly líbit Hodiny Antic Line Café de la Tour nebo Hodiny Antic Line Cafe des Delices.

industriální hodiny

Industriální hodiny jako ze staré továrny

V posledních letech se do obliby dostává industriální styl bydlení, především u mladých lidí. Je typický pro svůj omšelý design, kde hlavní roli hraje kov, surové dřevo nebo beton. Možná Vám beton nepřipadá jako vhodný materiál pro hodiny, zkuste ale dát šanci Stolním hodinám Zuiver Pendulum.

Výše zmíněné styly mohou na někoho působit až moc výrazně, a tak máme v nabídce i minimalistické hodiny, které budou splývat se stěnou. Co takhle Bílé nástěnné hodiny Karlsson Charm či Nástěnné hodiny Tomasucci Mix White?

hodiny vintage

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články