+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Stylové stojany a koše na deštníky aneb netradiční prvek do vašeho bytu či kanceláře

Sháníte originální dekoraci do předsíně? Máme pro vás tip v podobě stojanu na deštníky. Nejen, že bude zdobit místnost, ale také má velmi praktické využití. Už žádné pohozené deštníky ve skříních, na věšácích či v šatnách. Uložte je stylově do košů k tomu určených. Uvidíte, že budete spokojeni. Navíc koš na deštníky se hodí i do kanceláří či čekáren, kde je více než potřebný. Rádi vám také představíme produkty z našeho bazaru.

Stojan na deštníky bazar

Stojan na deštníky bude váš dobrý sluha

Tento bytový doplněk se vyrábí z různých materiálů. Dřevěný stojan na deštníky se hodí na chalupu či do venkovského stylu bydlení. Stojan na deštníky kovový naopak patří do moderních a industriálních interiérů. V černé barvě vypadá opravdu skvostně. Na trhu najdete i ratanový stojan na deštníky, který doporučujeme spíše do eklektického a boho stylu bydlení.

Ptáte se, kam jej umístit? Ideální místností je předsíň, chodba, vstupní hala. Jednoduše prostor, kam vstoupíte vchodovými dveřmi. Deštníky máte tak při odchodu z domu stále na očích a nestane se vám, že zmoknete. Nejčastěji jsou postaveny blízko věšáku. Na jednom místě tak máte k dispozici kabát i deštník. Velmi hezký kousek z našeho e-shopu je šedý stojan na deštníky Versa Groult. Hodí se do jakéhokoliv interiéru díky své neutrální barvě. Zdobený je jen lehce, na své si přijdou vyznavači jednoduchosti a zdobenosti.

Jednoduchý stojan na deštníky

Koš na deštníky do vašich kanceláří a čekáren

Naprosto praktické jsou tyto koše v kancelářích. Vaše návštěva a klienti se nedostanou do nepříjemné situace, kdy nebudou vědět, kam složit mokrý deštník. Naopak budou rádi, že ho mají kam dát. Opět platí, že koš na deštníky by měl být umístěn co nejblíže vstupním dveřím. V kanceláři si klidně dopřejte více výstřednosti a pořiďte si nevšední kousek. Například stojan na deštníky Mauro Ferretti vypadá velmi luxusně a pozvedne místnost na vyšší úroveň. Bude chloubou vaší kanceláře.

Stejně tak jsou stojany na deštníky vhodné do čekáren. Dokonce je lepší pořídit dva tři kousky, někdy bývají čekárny plné. Pečlivě vybírejte, i když se jedná o čekárnu, nemusí být stojany fádní. Pro děti kupte veselý kus zářící barvami, pro dospělé zase originální kousek v nevšedním vzhledu.

Stojan na deštníky

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články