+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Toužíte po elegantních nástěnných hodinách? Zvolte kovové černé hodiny!

Nástěnné hodiny mají velmi dlouhou historii, lidé je používají již věky věků. Čas je pro člověka důležitá konstanta, kterou se celý život řídí. Jen si zkuste přestavit život bez hodin, je to nemožné. Hodiny se tak staly součástí každé rodiny, každého domova. V tomto článku bychom vám chtěli představit ty nejstylovější ze všech, a to nástěnné černé kovové hodiny. Váš interiér si zaslouží tuto krásnou a praktickou dekoraci.

černé nástěnné hodiny

Černé kovové hodiny se hodí do každého bytového stylu

Díky kovovému materiálu a černé barvě je vzhled hodin moderní a nadčasový. Ať už máte jakýkoliv nábytek, bydlíte v bytě či na chalupě, vyznáváte skandinávský či industriální styl, černé hodiny sem padnou jako ulité. Další výhodou je, že jsou bezúdržbové. Jednou za čas je stačí otřít hadříkem. Pokud vás v místnosti přestanou bavit, není problém je přemístit jinam.

kovové nástěnné hodiny

Kde udělají kovové nástěnné hodiny největší parádu?

Možná vás to překvapí, ale náš tip je pověsit hodiny do předsíně. Budou vás tak každý den vítat při příchodu domů a stejně tak vaše návštěvy. Ty budou těmito hodinami zajisté okouzleni. A kdyby se vás náhodou ptali, kde se dá takový stylový kousek pořídit, tak na našem bazaru. Máme opravdu širokou nabídku, hodiny máme skladem a za bezkonkurenční ceny. Jeden příklad za všechny jsou černé kovové nástěnné hodiny Girdap v netradičním designu.

Klasickým místem pro nástěnné hodiny jsou samozřejmě jídelna a obývací pokoj. Nápadité je jejich umístění do čela nad jídelní stůl. Představte si zde kovové hodiny Hefaistos. Pokud pod ně umístíte komodu s černými kovovými dekoracemi, vznikne opravdu luxusní část místnosti. Vybírat můžete z různých doplňků, jako jsou svícny, vázy, fotorámečky atd.

Kovové černé nástěnné hodiny do ložnice? Proč ne. Buďte originální, fantazii se meze nekladou. Klidně si je pověste i do šatny, až se budete oblékat do práce, určitě se neopozdíte. Kovové hodiny Dandelion vás svým vzhledem potěší.

Nástěnné hodiny by neměly chybět v kancelářích a pracovnách. Určitě ne ty černé kovové. Kovové hodiny Peony s abstraktními prvky budou vaši klienti obdivovat a nespustí z nich oči. Ideální je pověsit je naproti pracovnímu stolu, abyste měli přehled o čase.

černé hodiny

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články