+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Dopřejte svému domovu luxusní lustr z nabídky našeho e-shopu

Lustr vstupuje do vzhledu celého pokoje poměrně významně, a proto byste jeho výběru měli věnovat dostatek péče. Luxusní lustr do obýváku totiž může pozvednout celkový dojem.

luxusní osvětlení

Luxusní svítidla jako chlouba vašeho interiéru

Pokud máte pocit, že Vašemu interiéru chybí ta poslední tečka, možná je to tím, že jste opomněli lustry. Taková luxusní stropní svítidla přitom nadělají hodně parády. Zcela netradiční design nabízí luxusní lustry QisDesign Seagull ve tvaru racka, který dokonce pohybuje rameny jako křídly. Luxusní osvětlení pak zaručí Závěsná lampa Galaxy značky Kare Design, která je doslova protknutá LED světýlky a výsledný efekt je tak naprosto dokonalý! Tato německá značka má v nabídce mnohem více podobně úchvatných kousků. Co říkáte na industriálně laděnou Závěsnou lampu Pendant Lamp Cinema či Infinity Black? Pro milovníky dřeva bychom měli v nabídce luxusní závěsné svítidlo Citylights Aspen Pentum.

Text odstavce

Osvětlení nad jídelní stůl

Samostatnou kategorii tvoří svítidla nad jídelní stůl. Máte-li to štěstí, že je u vás dostatek prostoru na pořádný dlouhý stůl, pak nezapomeňte na výrazné osvětlení. Dostatek světla poskytne velké Černé stropní svítidlo Opviq lights Louk, stejně tak jako Stropní svítidlo Kare Design Parecchi.

luxusní osvětlení z bazar ms

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články