+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Jak vyrobit přebalovací pult z jakékoli komody

Dozvěděli jste se právě radostnou novinku, že čekáte miminko? Tyto vzácné chvilky si nenechte ničím zkazit, není nic krásnějšího než čekání na příchod potomka. Jistě z toho plynou i velké starosti, těmi se ale netrapte a vše si co nejvíce ulehčete a zpříjemněte.

levný přebalovací pult

Dětské přebalovací pulty jako základ péče o miminko

Je spousta věcí, kterými si můžete ulehčit péči o ty nejmenší, přebalovací pult má však nedocenitelnou funkci. Pokud nebydlíte v malé garsonce, nebraňte se tomu, mít jich i více. Důležitou místností, kde vám přebalovací pult pomůže snad nejvíce, je koupelna. Určitě není žádoucí miminko vysvléct třeba v ložnici a přes studenou chodbu ho přenášet do koupelny. Stejně tak po koupeli potřebujete mít plochu, kam miminko položíte, kde ho bezpečně osušíte a obléknete do pyžamka.

Hned po koupelně využijete komodu s přebalovacím pultem v blízkosti dětské postýlky, tedy buď v ložnici nebo dětském pokojíčku. Abyste se nemuseli od miminka nikam vzdalovat a nehrozilo tak nebezpečí pádu z přebalovacího pultu, doporučujeme mít vždy všechny nezbytné věci hned při ruce. Skvělé jsou různé organizéry, do kterých umístíte plenky, krémy, žínky i hračky.

Kdo je v bytě omezen malým prostorem, může si pořídit pojízdný přebalovací pult, který si jednoduše převeze tam, kde ho zrovna nejvíce potřebuje. I ten je vybaven poličkami a přihrádkami pro nejdůležitější potřeby pro péči o miminko.

přebalovací pult z bazaru

Náš tip, jak vyrobit přebalovací pult

Příchod miminka jde ruku v ruce s nemalými výdaji, a tak jistě oceníte, když si budete moct pořídit přebalovací pult levně. Lépe řečeno, stačí vám téměř jakákoliv komoda, kterou doma máte, k ní si pořídíte nástavec a s trochou lásky budete mít položku dětský přebalovací pult vyřešenou. Většina komod má hloubku zhruba 40 cm, což by vám pro položení miminka určitě nestačilo. Díky nástavci si zvětšíte plochu komody, a to většinou směrem dozadu. Je tedy potřeba počítat s tím, že původní komodu bude nutné odsadit od stěny, aby se nástavec vešel. Zároveň má nástavec vyvýšené boky i záda pro maximální bezpečnost. Nikdy však od přebalovacího pultu neodcházejte, když na něm máte položené miminko. Na našem e-shopu můžete vybírat z těchto přebalovacích pultů a nástavců.

Sháníte potřebné náhradní díly?

Mrkněte do naší nabídky, kde máme konstrukce, desky, kování, podnože a mnoho dalšího pro domácí kutily.

Nechcete se s ničím zdržovat? Přebalovací komody prodáváme již odborně smontované!

Ne každý má čas nebo možnost vyrobit si přebalovací pult svépomocí. Pokud patříte mezi ty, kteří chtějí již hotovou připravenou komodu s přebalovacím pultem, i pro vás je v naší nabídce z čeho vybírat. Šetříme Vám i drahocenný čas, všechny komody u nás najdete již odborně smontované, takže se vyhnete hodinám studování návodů, shánění vhodného nářadí a často i nervům a komodu od nás budete mít připravenou k okamžitému používání.

komoda s přebalovacím pultem

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články