+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Moderní konferenční stolek se dá sehnat levně

Rádi byste oživili svůj interiér něčím novým a originálním? Máme pro vás doporučení, pořiďte si moderní konferenční stolek. Ať už máte vybavení obývacího pokoje jakékoliv, stylový kousek v podobě moderního stolku bude dominantou místnosti. Pozvěte si přátele na kávu a pochlubte se novým bytovým doplňkem. A pokud si nevíte rady, jaký vybrat a kde, od toho je tu tento článek.

konferenční stolek moderní

Jaký moderní stolek do obýváku vybrat?

Při výběru nového konferenčního stolku buďte opatrní. Ne každý kousek se hodí právě k vám domů. Základní pravidlo zní, pokud máte obývák vybavený jednoduše v jemných barvách, můžete si dovolit zariskovat a koupit si výstřední stolek. Jestliže však máte rádi pestrost, která z vašeho bytu přímo vyzařuje, potom volte spíše jednodušší konferenční moderní stolek. Tedy v jemných liniích a pokud možno v jedné barvě.

V současnosti nejrozšířenější skandinávský styl bydlení fandí materiálu ze dřeva a světlým barvám. Bílý konferenční stolek s deskou v dekoru dubového dřeva Home Affaire Banburry se sem bude vyloženě hodit.

Svět bytového designu pomalu ale jistě dobývá i industriální styl, kde najdete hlavně cihly, kov a sklo. Naším tipem je černý kulatý konferenční stolek Le Bonom Joe, o 63 cm. Jedná se o moderní konferenční stolek do obýváku k pohovce. Vrchní deska může být buď volně položená na konstrukci, nebo ji lze přišroubovat.

Nelze vynechat venkovský styl, který již není výsadou jen prarodičů. Najdete ho často i u mladých párů v panelákových bytech. V tomto případě je tím pravým konferenční stolek z dubového dřeva Andas Oslo v jednoduchém provedení.

moderní konferenční stolek

Moderní konferenční stolek do kanceláře? Proč ne

Ohromte své klienty a spolupracovníky vybavením kanceláře či pracovny. Samozřejmostí je knihovna a masivní stůl s reprezentativním křeslem. Pokud však máte v místnosti ještě místo, co pořídit stylová křesílka a moderní konferenční stolek. Obchody tak půjdou hned lépe. Moderní konferenční stolek v kanceláři by měl zaujmout na první pohled. Možná by měl i trochu šokovat. To vše plní do detailu konferenční stolek bílo - zlatý MERIDIAN II.

Nevybrali jste? Potom se podívejte na celou nabídku moderních konferenčních stolků na našem bazaru. Vše máme skladem a za příznivé ceny, tak neváhejte.

moderní konferenční stolky

Autor článku: Petra Králová

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články