+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Designové pracovní stoly do vaší pracovny či kanceláře

Že pracovní stůl neplní jen svou základní funkci, tedy že není jen místem pro práci, je jasné při pohledu na širokou a pestrou nabídku na trhu. Pracovní stůl může být krásným designovým kouskem a zároveň chloubou kanceláře nebo pracovny. Na výběru byste si měli dát záležet, zvláště pokud zde přijímáte návštěvy. V tomto článku vám přiblížíme pár tipů na nejen funkční, ale i designový pracovní stůl.

bílý pracovní stůl

Pracovní stůl jako středobod kanceláře

Často to bývá právě pracovní stůl, který je nejvýraznějším prvkem místnosti. Pokud potřebujete pro svou práci počítač a spoustu dokumentů a šanonů, doporučujeme volit co největší pracovní plochu, ideálně v kombinaci s úložným prostorem ve formě zásuvek nebo poliček. Rohový Pracovní stůl Germania Oslo poskytne jak dostatek prostoru na desce, tak právě i odkládací místa na všechny k práci nezbytné potřeby, které tak máte vždy při ruce a nemusíte neustále odbíhat k regálům a úložným skříním. V dnešní době není problém vybrat praktický a zároveň moderní pracovní stůl. Díky široké nabídce si můžete zvolit takový, který bude korespondovat s designem kanceláře. Psací stůl Johnson se hodí do menších místností. I přesto, že není tak velký, má zásuvky na uložení psacích potřeb i dokumentů.

pracovní stůl masiv

Příznivce dřevěných dekorů by mohl zaujmout Pracovní stůl s deskou z ořechu TemaHome City s tenkým kovovým podnožím. I ten poskytuje malý odkládací prostor a zásuvku. Co se týče kvality, mezi "nej" produkty jistě patří pracovní stůl masiv. Pokud dáváte přednost světlým barvám, mrkněte na pracovní stůl bílý. Pracovní stůl Flexa Elegant má nastavitelnou výšku desky.

K pracovnímu stolu nezapomeňte vybrat i vhodnou kancelářskou židli, nástěnku a další důležité potřeby z naší nabídky.

designový pracovní stůl

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články