+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Objevte výhody úložných boxů a zásuvek pod postel

Dostatek úložného prostoru je základem pro uklizenou domácnost. Ale i přesto, že tato místa jsou ukryta před zraky vás i vašich návštěv, mějte je přehledně uspořádané, usnadní vám to práci.

Úložné zásuvky pod postel

Využijte místo pod postelí

Někdo má výhodu, že v domě či bytě disponuje celou místností, takzvanou pracovní či technickou, kterou má vyčleněnou pouze na ukládání sezónního oblečení, na žehlicí prkno, vysavač, čisticí a uklízecí prostředky, sportovní vybavení. Většina z nás takové štěstí ale nemá, a tak je potřeba využít každé volné místečko v obytných pokojích. Jedním z nejoblíbenějších je použít úložný prostor pod postel. Je to místo, které není viditelné a které nijak nenarušuje vzhled místnosti. Způsobů, jak využít toto místo, je hned několik. Můžete si pořídit úložný box pod postel, do kterého naskládáte sezónní oblečení, deky, ale i hračky nebo věci, které využíváte třeba jen jednou ročně na dovolenou nebo na Vánoce. Úložné boxy pod postel mají tu výhodu, že se na uskladněné věci nebude prášit. Na oblečení můžete využít vakuové pytle, které ušetří opravdu hodně místa. Na dokumenty nebo učivo zvolte kartonové krabice.

Úložné boxy pod postel

Zásuvky pod postel

Další možností jsou úložné zásuvky. Bývají na kolečkách, a tak se s nimi dobře manipuluje a k uloženým věcem se dobře dostanete, a to i k těm, které jsou až vzadu. Zvolte co největší rozměr, který se vejde pod vaši postel, abyste tento prostor využili na maximum. Zásuvky pod postel jsou nejčastěji vyrobeny z dřevotřískové desky laminované nebo z dřevěného masivního materiálu. Nevýhodou zásuvek pod postel bývá, že se do nich práší skrze mezery mezi postelí a zásuvkou, a proto je tou nejlepší volbou kombinace zásuvky pod postel a úložných boxů. Uskladněné věci si roztřídíte dle druhu do více úložných boxů a ty poté narovnáte do úložné zásuvky. V naší nabídce máme zásuvky pod klasické i dětské postele.

Náš tip: Všechny boxy či vaky si nadepište, abyste na první pohled věděli, co kde máte. Ušetří vám to spoustu času.

Zásuvka pod postel

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články