+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Stojan na oblečení může být stylový doplněk do interiéru

Stojany na oblečení jsou v domácnosti skvělým pomocníkem. S oblečením poházeným na židlích a na zemi je teď konec. Pokud máte rádi organizaci a pořádek, není nic jednoduššího, než si pořídit tento produkt. Oblečení budete mít vždy na dosah, připravené k užití. Své uplatnění najde zejména v ložnici, dětském pokoji či pracovně. Věšáky mohou sloužit jako alternativa skříně či pouhá dekorace v místnosti. Je na vás, čemu dáte přednost. Objevte i vy výhody těchto stojanů.

dřevěný stojan na oblečení

Seznamte se se stylovými stojany na oblečení

Volně stojící věšáky na oblečení jsou dnes módním trendem. Mnoho lidí si namísto velké šatní skříně pořídí stojan na oblečení, který dodá místnosti na vzdušnosti a originalitě. Z materiálů zde vévodí dřevo a kov. Hodí se do seversky a industriálně laděných interiérů, stejně tak najde své místo v boho a eklektickém stylu.

Jednoznačně doporučujeme věšák z borovicového dřeva Karup Design Hongi Natural. Jeho jednoduché linie působí jemně a stylově. Můžete si něho pověsit ramínka s oblečením a místo dole využít na boty. Je lehký, lze jej snadno přenášet. Může být umístěn v prostoru i u zdi. Tyto stojany oceňují také mladé slečny, mohou mít totiž veškerou svoji parádu na očích. Proto se nebojte ho postavit klidně i do dětského pokoje.

Dalším skvostným kouskem je dřevěný stojan na oblečení Woodman Northgate. Jedná se o praktický a zároveň kvalitní stojan na oblečení, díky kterému budete mít oblečení přehledně uspořádané. Tento typ vynikne spíše v šatně, můžete postavit několik kousků vedle sebe. Jeho praktičnost spočívá především ve spodním odkládacím prostoru, kam doporučujeme srovnat boty či krabice s drobnějšími věcmi.

kovový stojan na oblečení

Další možnosti, jak si zorganizovat oblečení

Mezi lidmi se stále těší oblibě klasické stojany na oblečení do předsíně. Černý věšák na kabáty WOOOD Studio je jedním z nich. Hodí se do chodeb, předsíní, ale i do pracoven či kanceláří. Ve svém jednoduchém provedení bude slušet každému bytovému stylu. Kdo má rád originalitu, jistě mu padne do oka nevšední kovový věšák Tomasucci Dandy, výška 175 cm. Koneckonců oblečení lze věšet i na odkládací dekorativní žebřík Surdic Blanco, který doporučujeme zvláště do koupelen. Jak vidíte, na své si na našem e-shopu přijde opravdu každý.

stojan na oblečení

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články