+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Stylové barové židle z našeho bazaru promění váš domov k nepoznání

Barové židle by neměly chybět v žádném moderním interiéru. Jsou třešničkou na dortu každé domácnosti a pokud vám zatím chybí, jste tu správně. Poradíme vám, jak vybrat vhodnou barovku do vašeho bytu, a navíc pro vás máme zajímavé tipy. Na našem e-shopu totiž nejen výhodně nakoupíte, ale také se dozvíte potřebné informace o výběru našich produktů.

Barová židle do kuchyně

Při výběru barové stoličky dbejte na její výšku a materiál

Tradičně se barové židle pořizují k barovému pultu. Pokud ho doma máte, můžete si dovolit vyšší židličky. Většina domácností si však pořizuje tento designový bytový doplněk ke kuchyňským ostrůvkům, které nejsou tak vysoké. V tom případě je třeba vybrat nižší kousek. Pamatujte, že podsedák by měl být o 20 až 25 cm níže než deska stolu. Důležitý je také fakt, jak často budete židli využívat. Pokud si ji pořídíte namísto jídelní židle, je lepší zvolit opěrku zad, popřípadě i rukou. Náš tip je pohodlná židle Mauro Ferretti Texas. V opačném případě menšího využití postačí jen podsedák. Židle Nero je toho důkazem.

Záleží i na materiálu. Jestliže máte rádi klasiku, ideální jsou kvalitní dřevěné barové židle. Například černá barová stolička vtwonen Butt je laděná do moderního severského stylu a nadchne vás svou nadčasovou elegancí. Na našem bazaru nabízíme i židle s kovovým podnožím. Stylový kousek představuje barová stolička Mauro Ferretti Pyramid hodící se do moderních interiérů.

Barová židle od bazar ms

Extravagantní barové stoličky jako dominanta místnosti

Nebojte se zariskovat a pořiďte si do bytu nevšední stylový doplněk. Barové židle jsou právě tou možností, jak rozzářit váš domov. Zaručujeme vám, že na otočnou barovou stoličku Tomasucci Tappo návštěvy nezapomenou. Její velkou výhodou je i nastavitelná výška. Nesmíme zapomenout ani na stylový kousek Leitmotiv Diamond Mesh v nádherné tmavě zelené barvě. A kdo má rád retro, máme pro něj tip v podobě barové židle s podnožím z dubového dřeva Actona Oslo.

Na našem bazaru máme širokou nabídku levných barových židlí do kuchyně. Stačí si jen vybrat. Barové stoličky můžete používat jako dekoraci, k baru či jako jídelní židle. V kuchyni už nebudete nikdy sami, barové stoličky totiž přímo nabádají k posezení a k příjemných chvilkám u drinku.

Dřevěná barová židle

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články