+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Inspirujte se nabídkou našich balkonových a venkovních stolků

Nikdy není příliš pozdě na to, pořídit si zahradní stolek. Zahradní nábytek u nás seženete v každou roční dobu. Na našem e-shopu najdete zahradní stoly za bezkonkurenční ceny. Navíc máme vše skladem a ihned odesíláme. U nás si můžete vybavit celou terasu, nabízíme totiž i zahradní židle, květináče a jiné dekorace.

Venkovní stolek

I na malém balkóně lze vytvořit oázu klidu

Pokud bydlíte v panelovém domě a na čerstvém vzduchu máte jen malý prostor, nezoufejte. I zde se dají udělat zázraky. Na zem položte koberec z umělé trávy, na zeď si pořiďte dřevěný policový díl, na který zavěsíte květináče s převislými rostlinami nebo bylinkami. V případě nevzhledného zasklení zakryjte celou část bambusovou zástěnou a pořiďte si venkovní stylové světlo. Teď už zbývá jen postavit do kouta menší stolek s jednou či dvěma židlemi. Abyste dosáhli útulnějšího vzhledu, pomohou vám polštářky či pléd na židle.

Dřevěný stolek na balkon z bazar ms

Jaký venkovní stolek vybrat? Pomůžeme vám

Stolek do exteriéru by měl být odolný vůči počasí a snadný na údržbu. V tomto případě je vhodný nábytek z umělého ratanu, jako zahradní stůl Neapol v barvě cappuccino. Díky široké základně je stabilní a vespod má praktickou odkládací plochu, což je u stolků přidaná hodnota. Preferujete světlý a nadčasový nábytek? Klidně ho umístěte i do exteriéru. Bílý jídelní stůl Resol Vela rozsvítí váš balkon a díky svému designu vydrží dlouhá léta. Když se dostaví nálada pro změnu, stačí vyměnit dekorace.

Na větších terasách najdou uplatnění i větší zahradní stoly díky dostatku místa. Například s prostorným stolem Florence 150 pro vás bude radost pořádat venkovní hostiny a oslavy. Stejně tak to bude i se zahradním stolem PisaKoneckonců, proč neudělat radost svým blízkým větším dárkem, zahradním nábytkem? Určitě to nebudou čekat a věřte, že vám poděkují. Pozvání na návštěvu na sebe nenechá dlouho čekat.

Balkonový stolek

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články