+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Pomůžeme vám vybrat zrcadlo do každého interiéru

Zrcadlo, zrcadlo, jaké z vás si mám vybrat? Otázka, kterou řeší každý z nás. Tento bytový doplněk používáme každý den, aniž bychom si toho byli mnohdy vědomi. Jeho praktická funkce je primární, bez kontroly zevnějšku bychom se dnes už neobešli. Je tedy na místě postupovat při jeho výběru opatrně. V poslední době jsou k dostání velmi originální kousky, které nám zkrášlí interiér a nemusí se jednat o drahou záležitost. I náš e-shop na vás v tomto směru myslí a přináší rozmanitou nabídku zrcadel do všech místností.

moderní zrcadlo

Koupelnové zrcadlo vám nesmí chybět

Jednou z místností, kde je zrcadlo nejvíc využíváno, je koupelna. Česání, holení, líčení, čištění zubů – všechny vyjmenované aktivity jsou na tomto bytovém doplňku závislé. Jak ale vybrat správné zrcadlo a kam jej pověsit?

Pamatujte, že v zrcadle by se měl odrážet dostatek světla. Proto je ideální umístit jej proti oknu. Pokud v koupelně okno nemáte nebo je příliš malé, potom zvolte umělé osvětlení v podobě nástěnných lampiček umístěných nad či vedle zrcadla. Rady, jaké lampičky vybrat, naleznete v našem minulém článku. Mějte také na mysli, že zrcadlo by mělo být užší než stolek pod ním. Nikdy nevypadá dobře, když je více široké než nábytek, nad kterým visí. Pokud máte umyvadla zabudovaná v dřevěné desce, zvolte přibližně stejný odstín rámu.

Velmi moderní je nástěnné zrcadlo WOOOD Lauren v černém rámu. Skvěle se hodí do skandinávských i industriálních interiérů. Do koupelny jej určitě doporučujeme. V případě, že máte umyvadla dvě, kupte i dva tyto kousky. Na e-shopu máme skladem více kusů a za bezkonkurenční cenu. Odpadne vám tak dohadování s partnerem a dětmi, kdo se v zrcadle potřebuje vidět jako první.

nástěnné zrcadlo

Vyšší nástěnné zrcadlo je chloubou všech interiérů

Pokud chcete váš domov zkrášlit, věřte, že vám bude stačit obyčejné vysoké zrcadlo ve stylovém rámu. Je to chytrá dekorace, místnost opticky zvětší a můžete tak vyplnit prázdné místo na zdi. Velké uplatnění najde především v předsíni. Když opouštíte byt, zkontrolujete se od hlavy až k patě. Nástěnné vintage zrcadlo Styler Lustro Lahti Puro je ten pravý kousek pro vás. Je laděné do romantického stylu a lze jej zavěsit na šířku či výšku. Parádu udělá i v dětském pokoji, vaše malé sečna ho jistě ocení.

Zrcadlo nesmí chybět ani v ložnici či šatně. Právě tady se každý den převlékáte a je třeba zhodnotit výsledný efekt. Trefou do černého bude stojací zrcadlo Tomasucci Crafty. Je multifunkční, lze jej zavěsit na stěnu, a to jak na výšku, tak i na šířku. Navíc má na zadní straně držák na ramínka s oblečením. Pokud máte v místnosti málo místa, doporučujeme spíše nástěnná zrcadla, jako je Styler Lustro Lahti. Je v dekoru dřeva, ložnici vám tak krásně zútulní.

designové zrcadlo

Inspirujte se a vyberte to správné zrcadlo

ZOBRAZIT AKTUÁLNÍ NABÍDKU ZRCADEL

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články