+420 733 500 167 OBJEDNÁVKA po telefonu: Po - Ne 7 - 20

Vintage pohovky a sedačky pro váš domov nebo kancelář

Vintage sedačky (nebo chcete-li vintage sedací soupravy) působí klidným dojmem, tak se pohodlně usaďte a pojďte se o nich dozvědět něco více.

Vintage pohovka (vintage sofa) z našeho e-shopu BAZARMS-HK

Pohovka vintage jako přístav klidu

Vintage styl bydlení se vyznačuje pohodou a klidem. Patří do něj kousky, které vnesou do interiéru nádech starých časů. A stejně tak působí vintage pohovky (sedací souprava vintage). Jsou velice pohodlné, ideální na takové to nedělní lenošení. Nejtypičtějšími barvami pro sedací soupravy vintage jsou ty neutrální, zemité, převládá barva šedá, hnědá nebo zelená. Ideálním doplňkem jsou dřevěné bočnice nebo podpěrky a pokud jsou doplněny o bronzové či cínové detaily, výsledek bude skvělý! Z naší nabídky můžeme vyzdvihnout Vintage pohovku CHESTERFIELD nebo Pohovku BYSKE.

Že není vintage pohovka "dokonalá", to má přímo ve svém "popisu povolání". Pro vintage styl jsou typické nedokonalosti, oloupané dřevo nebo patina, a to jak přirozeně získané časem, tak i ty záměrně vytvořené. Sedačky vintage jsou léty prověřené, skrývají v sobě svůj vlastní příběh a tím je každý kus zkrátka originální.

Sedací souprava vintage (vintage sofa) z e-shopu BAZARMS-HK

Vintage sedací souprava si zaslouží doladit k dokonalosti

Pro tento styl bydlení jsou důležité textilie. Sedačka vintage by rozhodně neměla být ochuzena o koberec. I u něj dbejte na volbu přírodního materiálu, může být ručně tkaný, bavlněný, ale i jutový. No a samozřejmostí jsou polštářky v téměř jakémkoliv množství. Zkrátka tolik, aby jich bylo dost pro ten nejpohodovější relax! A když to celé ještě doplníte o plédy, budete s celkovým dojmem jistě nad míru spokojeni. Chlupatý přehoz DELICE je úžasným doplňkem.

Vintage sofa (sedačka vintage) z e-shopu BAZARMS-HK

Autor článku: Tereza Stará

V našem blogu o nábytku, inspiraci a tipech jsme dále napsali:

Zobrazit další blogové články